carmadon 

/ 2
kapat
  1. Sözlüğe birşeyler katmaktır amacı. sözlükten aldıklarını da kar saymaktadır. Saygılarını sunar.

edit: bu arada başlık başıma kalmış. eskiden üstte nicki çok uzun olan bir arkadaş var sayılardan ve rakamlardan ibaret olan ama ya yazarlığı bırakmış ve hesabını sildirmiş ya da benim hakkımdaki görüşleri değişmiş entry silmiştir. her iki türlüde saygılardır.

edit2: 1a1r2s 3m5a8g13n21a başlığı açan arkadaşı uzun uğraşlar sonucu bulmuş bulunmaktayım.
    (Carmadon, 24.05.2007 11:11 ~ 29.02.2008 11:09)
  2. sözlüğe katacaklarının kalitesine inandığım yazardır. hoşgelmiştir.
    (akif57, 24.05.2007 21:54)
  3. padok kızı olmama rağmen yalan söylediğim ve hayallerini suya düşürdüğüm yazar.*
    (metalhead, 26.05.2007 14:42)
  4. 10 gün süre ile çaylak olan yazardır. Sinirden köpürmüş ve deli olmuştur. özel mesaj ile hakaret ettiği gerekçesi tamamen saçmadır. Türklüğe hakaret eden arkadaşa ayarı vermiş olması ve ayarı yiyen yazarımız laz pacino şikayet etmiştir. Kendisinin girdiği (#1814511) nolu entry kötü söz söylemem için kanımca yeterlidir.
    (Carmadon, 24.06.2007 23:05 ~ 23:06)
  5. (bkz: carmageddon)
    (double cross, 07.07.2007 02:21)
  6. (bkz: armagedon)*
    (KALAMARA41, 07.07.2007 02:28)
  7. an itibari ile nicki tam anlamla p*ç edilmiş yazardır. arka arkaya aldığı darbelerle nick kullanılamaz hale gelmiştir.
    (Carmadon, 07.07.2007 02:31)
  8. (bkz: karl malone)
    (arabaciarabayatasget, 07.07.2007 02:32)
  9. aslen somalili bir zenci olan, yüzüne baktığınızda acıyasınızın geldiği yurdum insanı; sözlük yazarıdır. (bkz: çıtırland)
    (kavraal, 08.07.2007 03:54)
  10. aslını * inkar eden sözlük yazarıdır.
    (kavraal, 14.07.2007 02:31)
  11. sıcakkanlı, espiri anlayışı yüksek, hoşsohbet bir yazardır.
    (asmin, 14.07.2007 23:44)
  12. sozlugun en çapkın yazarıdır. her ortamda ses getiren nickiyle, açıksozlülüğü bir araya gelince erkek hemcinsleri tarafından dışlansada karşı cinse kendini bir anda pazarlayan yazar. çapkınlık turlarınamı çıkıcaksınız? carmadonsuz şansınız olmaz. *
    (gameguru, 21.07.2007 08:32)
  13. aynı zamanda ibusozluk yazarıdır.
    (mfatih1, 24.07.2007 02:31)
  14. (bkz: konuş aykut abi konuş)
    (kasgarli tost, 03.08.2007 22:13)
  15. yeni entrylerini merakla beklediğimiz yazar.
    (tigra, 03.08.2007 22:22)
  16. sözlükte kendi kendine, ortalıkta olmayan kişilere karşı entiriler girmektedir. sanırım aldığı ekşi oylar zoruna gitmektedir.
    keşke herkes önce kendine baksa hatayı bulmak için.
    (kendime donmeye artik cok gec, 03.08.2007 22:32)
  17. sinir sahibi yazardır. sakin olursa daha mantıklı entari gireceğine inandığım kişidir. arka arkaya girdiği entarileri kaç saniye düşünüp yazdığı ayrıca merak konusudur.

(bkz: sakin olalım gençler)
    (muhterem fil, 04.08.2007 00:36)
  18. bütün sinirini sözlükten çıkarmaktadır.
    yıllardır bastırdığı milliyetçi duygularını ilk kez dışa vurma fırsatı bulmuş gibi davranmakradır.

pinhani' den geliyor: don bak dunyaya

bir kalk bilgisayarın başından: bak dışarıda akan bir dünya var ve senin sorunların orda.
    (kendime donmeye artik cok gec, 04.08.2007 00:41 ~ 00:42)
  19. Yeniden yazar olmuş ve çaylaklıktan kurtulmuştur. Artık kimseye birşey demeyecektir. sanmayınız ki tırstığındandır hayır salca'ya söz vermiştir.
    (Carmadon, 11.08.2007 01:39)
  20. Mezun olmuş yazardır. an itibariyle çıkışını almak için zorunlu olan 30 iş günü stajını tamamlamak için acıbadem hastanesinde bulunmaktadır. helal olsundur. * *
    (Carmadon, 31.08.2007 17:30)
  21. sırf nickim yüzünden beni sevmediğini, benden "haz etmedeğini" söyleyen şahıstır.

tabiki kimse kimseyi sevmek zorunda değildir
    (kaldıki; yazar değil playboy olmak için buraya girip, entrylerinde bilgi değil sadece küfür ve hakaret yazan, kendiyle ilgili 8 entry girerek narsizmin ne olduğunu gösteren, mezun olmasını dahi burda ilan ederek kendi kompleksini tatmin etmek isteyen, yazarlığın sadece agresiflikten ibaret olduğunu sanan, sanal bir vatanperver tribine girip askerlik zamanı geldiğinde kaçmak için çaba sarfadecek olan bir adem oğlunun beni sevmesi zaten şahsım için bir intihar sebebidir. )

ama benim için "hoş gelmemiştir" diyerek saygısızlık yapmak kendisi gibi acıbadem hastanesinde staja yeni başlamış olan bir doktorun veya hemşirenin yada ebenin kesinlikle haddine değildir.
    Ayrıca benle ilgili yaşamış olduğu hazımsızlığın tedavisiyle ilgili şahsım her zaman kendisine gereken yardımıda yapmaya hazırdır...
    (Li Rojhilate Dile Min, 05.09.2007 17:52)
  22. türkçenin değersizliğini anlamış ve nickini özendiği avrupa toplumundan almış ve muhtemelen milliyetçi bir yazar.
    (katil balik nemo, 20.10.2007 03:28)
  23. Anlamı Karanlıktaki adam demektir. Nick çok eski bir kitaptan alınmıştır. Kitabın kahramanına yerliler böyle seslenmektedir. Ayrıca carmadon kelimesi hiç bir dilde geçmemekte zira kendisi anlatılan kitapda yerli dili olarak lanse edilmektedir.

edit: Efendim illa gereksizlik yaratacam diye ota boka ve nick'e saldırmak kişilik ayıbıdır. türkçe'nin değersizliğini anlamış demek türkçe değersiz sende farkındasın demektir ki bunu diyenin ağzına ağzına vurmak suretiyle katli vacipdir. muhtemelen milliyetçi değil gerektiği kadar milliyetçiyizdir.
    (Carmadon, 23.10.2007 14:46)
  24. beşiktaşlı oluşuna şükür ettigine göre, 8-0 skorunu kader olarak benimseyen yazar.
    (bkz: alına ne yazıldıysa o)
    (iktidarsiz jigolo, 16.12.2007 16:48)
  25. hükümet bilir onu.
    (sara nobetcisi, 23.12.2007 23:46)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kendini yaktirmak kullerini bogaza dokturmek » becoming insane » lice nin tarihi eserleri » cenk isler » benim zarim esnek » hava parasi » turk dizilerindeki flashbackler » bazen yaksan da gelmez » meir har tzion » en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak » seytan » pelajik » roberto carlos » chuck » mehmeth » kayip mavi cocuklar » tiki dili ve edebiyati » ergani nin tarihi eserleri » ciyzis kirayzs » kizce » hacc a gidecegine tatile giden zihniyet » bir bucuk yil ugrasip bir sevgili bulamamak » erkek ise capkin kadin ise orospu » sevgilinin gozleri » hazreti muhammed yasasaydi » mmilitia » necatibey egitim fakultesi » prof dr ferhad nasibov » lavar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa