bugün

sözlük yazarlarının başından geçen ilginç olaylar

Yıllar önce bir kız arkadaşımdan fırtınalı şekilde ayrılmıştık. O izmirin başka bir ucunda ben ise başka bir ucunda oturuyorduk. Arkadaşlarımda fırtınalı ilişkimizi biliyorlardı.

Neyse aradan aylar geçmişti ve ben sanırım 2 arkadaşımla birlikte pasaport iskelesi civarında yürüyorduk ve konu nereden açıldı bilmiyorum bir arkadaşım eski kız arkadaşımda da olan acaip bir özellikle ilgili konuşuyordu. bende Seda'da aynen böyle bi tipti gibisinden birşeyler söylemek üzere seda ismini söylediğim aynı anda, tam yanımızdan bir arkadaşıyla zıt yöne doğru geçmekte olan eski kız arkadaşım seda ile göz göze geldim ve cümlemi tamamlayamayarak oha dedim ve yürümeye devam ettik. Arkadaşlarım ne olduğunu sorduğunda sanırım kafayı yiyorum çünkü seda dediğim anda onu yanımızdan geçerken gördüm dedim. Derken telefonuma mesaj geldi. Beyinkundakcisi seni gördüm adımı söyledin diye.

Sonrasına devam etmeye gerek yok fakat kesinlikle madde üstü bağlantılar var. Yani koca izmirde aynı zamanda aynı yerde tam adını söyler söylemez göz göze gelmemiz tesadüf olamaz. Mümkün değil. Hatta sanmıyorum ama sözlük okuyan biri ise o da hatırlar.

dipnot:seda ismi temsili olarak kullanılmıştır.