bugün

şenol güneş

Bir fenerbahçe'li olarak dürüstçe söylemem gerekirki, eğer şenol hoca kafasına para geldiğinde kendisini paranın geldiğini etrafa göstermek için yere atmasa, hadi attı diyelim bu işin özünde hakeme bir şeyleri gösterebilmek de var. Eğer sen madde atarsan vs rakip de bunu kullanır eyvallah...

Lafı şuraya getirmek istiyorum, o olaylı derbi akşamı eğer ki şenol hoca sahada kalsaydı, hakem zaten 3. kez oyunu durdurduğu için tatil edecek ve hükmen beşiktaş lehine tescillenecekti. Ancak ne var ki, bugün çoğu beşiktaş'lı ve galatasaray'lının da söylediği gibi, kahvehanelerde okullarda ortamlarda vs konuşulduğu üzere, kamu vicdanında şenol hocanın kafasında gerçekten dikiş atılmasını gerektiren bir durum olmadığı halde dikiş attırması (halkta) kabul görmedi. insanlar görüntüleri izlediler, evet hocanın orada ölmesi gerekmiyor illa hükmen olması için; bence beşiktaş'ın hakkı yenmiştir ama buna sebep olan şenol hocanın saçma sapan, akla izana sığmaz, hayatta kendisine asla yakıştıramayacağımız bu dikiş attırma hadisesi olmuştur.

Onlarca doktor radya spora mesaj attı, eğer kafası açıldıysa, kesinlikle oluk oluk kan akar dedi. Şenol hocanın kaldırıldığı hastanenin raporları basına sızdı, "lezyon" yani şişlik var, dikişlik durum yok denildiği görüldü. Görüntülere bakıldı kan yok (elbete kan lazım değil hükmen beşiktaş'ın kazanmış sayılması için bakın 3. kez yazıyorum bunu) ama orada şenol hoca sahada kalsa, hakeme durumu izah etse veya bjk doktorları hiç bu dikiş olayına girmese tutup da fener'e koz vermeyecekti.

Ayrıca siyasilerin de söylemleri kararda etkili olmuştur. Bence bugün beşiktaş camiası kızacaksa, kendisini savunan (ki elbette savunacak) fenerbahçe camiasına değil; kaş yaparken göz çıkartan şenol güneş'e, tff'ye ve futbola el atan siyasilere kızmalı... Fener'in olaylarda suçu var eyvallah ama sonrasında yaşananlar traji komik...

Beşiktaş'ın; kendisinin Fenerbahçe fobisi yüzünden Gereksiz abartı ve işgüzarlık yapması sonucu, kupadan elenmesini sağlayan teknik direktörüdür.