bugün

müzik akademi

müzik öğretmenleri olarak gençlere hizmet vermeye çalıştığımız ücretsiz, online veya birebir dersler şeklinde ilerleyen eğitim çalışması.

bilen bilir beyler halk eğitimlerde falan gitar dersi bağlama dersi, ud dersi yada şan, müzik bilgisi, ses eğitimi, konservatuvar sınavlarına hazırlık gibi kurslar biraz sıkıntılı. ücretli kurslarda f/p açısından bazılarına (bkz: ben) yetersiz geliyor.

ayrıca bir çoğumuz müziğin inciğini boncuğunu yada atıyorum gitarın yada bağlamanın her neyse tarihçesini, şusunu busunu öğrenmek istemiyoruz. sadece şarkı çalabilecek kadar, ortam yapabilecek kadar yada kendimizce eğlenebilecek kadar gitar çalabilmek istiyoruz. sırf 4 tane akoru basmayı öğrenmek için 6 ay mi teline kerkinmek çok saçma geliyor bir çoğuna.

o yüzden temel düzeyde, orta düzeyde ve üst düzeyde olmak üzere 3 temel kademeye yönelik dersler, kurslar ve eğitim videoları çekiyoruz. videolar şuan hazırlık aşamasında çok yakında kanalımızda aktif halde olacak. daha önceden paylaştım ama kanalı bir kez daha burada paylaşayım. ilgilenen varsa eğer gelebilir. kanal tanıtımı için destek olmak isteyen varsa da minnettar kalırız. bir kaç ay içerisinde keman dersleri de başlayacak.

çok uzun beni kanala gönder diyenler için kanal burada : https://www.youtube.com/c.../UCTnbbrhFfFy3MsfKciWkyRQ

-kanala geldim takip etmeye başladım okey. peki ne bulacağım burada kardeşim ben ?

+ Şuan kanal hazırlık aşamasında olduğu için tanıtımı yapılıyor. o nedenle şuan hazır stüdyo kayıtlarımızdan başka bişey bulamayacaksın. gelir şarkılarımızı dinlersin. ama kitle oluşup ihtiyaçlar belirlendikten sonra Ne arıyorsan onu bulacaksın canım kardeşim benim. 3-4 akor bileyim. daha sonra kendim geliştiririm zaten. biriki ritim, üç beş alıştırmalık şarkı olsun diyorsan, bunlar için temel düzeyde gitar dersleri bulabileceksin. parmak egzersizleri, akor basılışları, temel düzeyde gitar ve nota bilgisi, basit şarkılar ve geliştirmek için kullanabileceğin kaynaklar olacak.

+Yok efendi. ben gitarı az çok biliyorum. bana ekstra bişeyler katman gerek diyorsan eğer, üstadların yazdıkları klasik gitar metodları ve yeni geliştirilen metodlar dahilinde klasik gitar metodları üzerine dersler, alıştırmalar, egzersizler, ufak aranje çalışmaları, sonat çalışmaları gibi bir çok kaynak sunulacak. temelden başlayarak orta düzeyde bir klasik gitar icracısı olacak kadar eğitim göreceksin. sonrasında bizim vereceğimiz eğitimlerin katkısıyla sunacağımız kaynakları anlayıp uygulayabilecek düzeye geleceğin için aynı şekilde ücretsiz şekilde sunacağımız kaynaklardan faydalanıp gelişmene o şekilde devam edeceksin.

+yav ben gitar mitar anlamam arkadaş. solistim ben. bana ses lazım. şan lazım. diyafram lazım. türk sanat lazım. klasik müzik lazım diyorsan eğer ona da tamam ciğerim. özel yetenek sınavlarına hazırlıkta kullandığımız ve mülakatlarda izlenen prosedüre göre hazırlanan ses tekrarları, yazılı dikte usulü sınavlar, denemeler, çalışmalar, diyafram egzersizleri ve geliştirme metodları, konservatuvar eğitimlerinde kullanılan ses teknikleri, ses analizi, ses tekrarı çalışmaları, ses renginin ve aralığının belirlenmesi, şan dersleri, ses eğitimi dersleri ve daha bir çok egzersiz, çalışma, ders,kurs,kaynak ne ararsan var.

sözün özü müzikle ilgilenen birisi varsa biz bu işi kurslarla dershanelerle anlaşıp yada özel dersler vererek haftada 2 saat için 500-600 lira para götürmek istemiyoruz. istediğimiz müziği seven, hobi olarak veya profesyonel olarak bu alanda bişeyler yapmak isteyenlerden, kaynak bulamıyorum, bilen birisi elimizden tutsun, yol göstersin keşke diyenler var ise bizler buradayız. sizlerde buyurun gelin. yok kardeşim benim o taraklarda bezim yok diyorsanız da destek atmanızı rica ederim. kanal tanıtımı ve ihtiyacı olanların kanalı görmesi için destek olursanız minnettar kalırız.

kanal burada : https://www.youtube.com/c.../UCTnbbrhFfFy3MsfKciWkyRQ