bugün

jan olde riekerink

görsel

Ulan dursun bakkal ve ergen taraftarlar, gun yuzu gormeyesiniz insallah.

Sene basindan beri dedik, bu adam elindeki kadro yuzunden pas oyunu oynatiyor dedik. Bu soktumun selcuk-de jong-tolga-sneijder orta saha rotasyonuyla real madrid gibi olumune baski yaparak oynayamazsin dedik.

Ama noldu bir takim beynini siktimin embesilleri 'yon pos yopoyor' diye adami hedefe oturttu.

Lan ibneler, bruma harici top oynayan adam mi vardi ileri ucta (ki brumanin hayvani performansi da bu adam sayesindedir) bu adam akici futbol oynasin.

Adamin istedigi turde bir tane bile adam alinmadi amk, bu adam nerden taniyacak serdar aziz i, eren derdiyok u, ahmet Çalık ı, tolga ciğerci yi amk. Hepsi yonetimin para araklama transferiydi.

Adam buna ragmen gecen sene fenerden kupa aldi avrupa cezamizi cekmemizi sagladi, bu sezon da acikca kimsenin bir sik beklemedigi takimi sampiyonluk potasina soktu.

O orospu cocugu josue besiktas macinda golu atabilseydi belki her sey farkli olacakti amk.

Siz sizin icin bu kadar sey yapip 3 kurus paraya hizmet eden bir adami tuttunuz itin gotune soktunuz, neymis yan pas yapiyormus, lan orospu evlatlari takimin savunmasi kevgir gibi gelen top kaleye giriyor adam mecbur pas yapıyor ki topu ayagimda tutayim pozisyon vermeyeyim diye. Hic mi anlamadiniz bunu.

Al iste sonra boyle ozledik dersiniz, tudor şöyle böyle dersiniz. Turk futbolunun yeni derwall i piontek i olabilecek duzeyde taktik bilgiye sahip bir adami hic ettiniz amk.