bugün

sinan aygün

mailbuyukerman çok iyi bir noktaya temas ettiğinden, kendisinin müsadesi ile azcık, birazcık ekleme yapmakta beis görmüyorum.

kendisi gazi üniversitesi mezunudur. yamulmuyorsam 1960 doğumludur(+/- 1). ankara rüzgarlı sokaktaki bürosu ellerinde pompalı tüfekler olan kişiler tarafından basılıp, üç kişi öldürüldüğünde bu olayların müsebbibi, sinan aygün ün faizle para satıyor olmasıydı. şark kurnazlığını hayat felsefesi haline getirmiş, kendisine prim yaptıracak her türlü her türlü konuyu, ulusal kanallar karşısında hayasızca kullanan, ermeni meselesi, orhan pamuk, kuş gribi, temerrüt faizleri, avrupa ve dünya çapındaki spor organizasyonları vs. gibi her konuda -boş-fikir sahibi bir adamdır.

gözü hep siyasettedir fakat ankara da herkes kendisini bildiğinden kimse yaklaştırmaz. aynı anda üç partiyle birden kırıştıracak kadar da enteresan bir siyasi görüşe sahiptir kendisi.

aslında buraya yazılması gereken tonlarca şey var ama, kasasından çıkan 2,5 milyon euro, kilolarca altın, bulunan silahlar,

ya ben lan neyse bir şey demiyorum...