bugün

indiana jones and the kingdom of the crystal skull

hacı olamamış, afedersin ama indiana bu kez çuvallamış. bilumum kitlenin anlayabileceği dilden anlatmaya çalışacağım. yani sözlük sen asla bir sinefil olamadın ve bu yazarlarla da olaman. aslında kimse senden onu da beklemiyor, sadece tarihte özel bir yeri olan bu filme olan ilgi normalin azıcık üstünde olsun, ayıptır. filmin ilk iki günü ve topu topu 20 entry bile değil... kimin eli kimin msn sinde, facebook unda oynayan yazarlarla zor amına koyayim. hayır boru da değil sonuçta indiana jones lan harrison ford diyorum bildin mi? sean connery desem? ıı ıhhh. zaten o da puştluk yapmış ayrı konu. 2 dakika gözüksen ölür müydün lan senin aktörlüğüne sokayım. neyse fazla dağılmasın konu, bu sinirim filmde özlemini çektiğimi bulamamamdan. yazıyla on sekiz yıl !!!

125 milyon dolar nerde? siz filmde 125 milyon dolarlık efekt falan gördünüz mü? hayır efektte de gözümüz yok biz gizem istiyoruz ama gizem de iyice sıçmış lan. mübarek direk x- files a bağlamış, nooluyoz dedim bi ara daha x-files 2 gelmeden gönderme mi yapmışlar kendilerince* * *...

seriye çok yabancı bir arkadaşımla gittim hatta o kadar yabancı ki; tıpkı uludağsözlük yazarları gibi. adam orospu çocuklarına girmesin diye yırtınıyorum gerçi hoş ben indiyi izlemek için çıktım o gün evden ama herifin de gönlünü almak lazım her şey sinema değil di mi?
diyorum ''olm gel bak çok bomba film! biran bile oturaman yerinde, arabadan arabaya atlayıp durursun'' soruyor bana ''adı neydi'' o gün sildim zaten, arkadaşlıktan reddettim filmin de öfkesiyle. ama adam da haklı, rezil olduk, aradığı aksiyonu bulamadı. hatta senaryo o kadar sikik işlenmişki filmin durağanlaştığı yerlerde dönüp suratıma bakıyordu imalı imalı oracıkta zikesim geldi. buradan da şöyle bir sonuç çıkıyor arkadaşını tanımak istiyorsan birlikte indiana jones izle, özür dilerim.
iyice dağıldım lan, sorumlusu spielberg. yha var yaaa ben daha fazla konuşamayacağım, gidip dvdden eski bölümleri izleyeyim belki bu fiyaskoyu unutturur.