bugün

türklük

ırk değildir..

ırk olsaydı dahi melez bi ırk olurdu..çok beğendiğimiz yer yer gurur duyduğumuz o yıkılan kurulan türk devletlerine bskınca fiziksel olarak bariz değişikliklre görülür..bu da sözlükte kaçıncı kez yazdığımı artık unuttuğum coğrafi koşullar , yayılma ve bunun sonucu değişen gen haritas , genişleyen gen havuzu vs vs ile ilintili..
moleküler tıp okuyan varsa ya da genetik bi tıpçıdan daha iyi açıklama getirir o işi , onlara bırakıyor ellerinden öpüyorum..

bi de türkçülüğü ırk hatta arı ırk olarak alanlar var ki genelde kürt mevzuuna tepki olarak ortaya çıkan bi savunma mekanizması ürünüdür..

oyuncağını alan çocuğun kafasını kırmaktır vs vs.. bunların hepsi işin duygusal politik yönü..yani bilisel olarak bi bok ifade etmiyor..
he bunlaru niye yazdım ; gerek uludağ'da gerek güzel yurdumda bol bol tarihi yeniden yaan tipler var..bu arkadaşların götleri ile beyinleri arasındaki mesafe kör bağırsaktan dahi kısa bunu anlıyorum...hem zaten zeka dahi bi yerde insanın elinde olan bişi değil ezmemek lazım kimseyi...

ama ;

bi de "türk değilim türküm" gibi çok bi bok söylediğini sanıp , işler boka sarınca "lan nasılsa antifaşistlik tutuyor bu yerde o yola kıvralayım diyen tarihten bi haber yılanlar var ki , kurtuluş savaşına , inönüye kadar laf etme cesaretini kendilerinde görülüyor..

he işte bu dangalakların idrak edemediği şu ki: burası faşist bi ülke olsa sen o götünün sol lobundsn çıkan lafları ulu orta yazamazdın..

bunun idrakı , 3-5 beyin hücresi olan manipule edilmiş satılmış köpekleri çin zor...

onları bizzat bunları yetiştirenlerin memleketinde eğitim gören biri olarak , 2-3 univesiteye davet etmek isterim..
o varolmadığını savundukları kurtuluş savaşındaki mayınlama tekniklerini çanakkale savaşını ders olarak anlatan universitelere..yalnızlık da çekmezler , bu savaş tekniklerini şimdi türklere karşı kullanıyorlar , satılmış türklere öğretmek suretiyle...

son bi tanım yapmam lzım gelirse , türkçeyi bile düzgün konuşamayan "türk değilim türküm" peki o zaman dedirten hıyarlar sebebiyle , uymaktan muzdarip olduğum tanımdır..

büdüt: bi bok bildiğini sandığını sanan bilimi tarihi sikip atan , çıkarttığı spermlerle de yeniden tarih yazanlarca ağıza alınması ; tnt patlaması etkisi yapabilen bi laftır ama diyim..