bugün

önder sav ın hazreti muhammed e alaycı yaklaşımı

dün bir konserde samanyolu tayfasına göre "dini bütün" loyloycu sikme başlı genç kızların, hemde onlarcasının vaziyetini gördükten sonra içinde bulunuğumuz kavram karmaşasının vehametini tecrübe etmiş bulundum..

umarım yeterlı eğitim ve bilinç seviyesine ulaşırız..

org. yaşar büyükanıt'ın eşinin harcamalarından dolayı başbakan erdoğan'nın hazırladığı dosya,rizedeki "emsalsiz" başörtü skandalı ve onlarcası bu kara propagandanın parçasıdır..emin olun her biri bir bütünün parçasıdır.varılmak istenen nokta da türkiyenin,osmanlının,dedelerimizin,hz.muhammedin,kuranın,selçukluların bizim köklü ideallerimize tamamen aykırı ve marjınal bir noktadır..
her görüşten sayın eşoğlueşekleri(özellikle risalei nur u kendileri farketmesede kuranın yerine koyan "ilimlı islam"cıları) ,bilgili,yüksek kültürlü bir toplum haline gelerek biz gençlerin çabalarıyla piyasadan silmedikçe(yolu her nasıl olursa olsun) bu iş çözülmez. babalarımız,tabiri caizse memleketin ağzına sıçmış ,kurtarmak bize düşer. babalarımızın yaptıklarını yapmadan dediklerinden derş çıkarır dedelerimizin yaptıklarını yaparsak güçlü kuvvetli,dirayetli oluruz..
başından kaybedilmiş bir savaşın eşiğindeyiz dedelerimizin canları kanları eskinin kültürel değerleri silip süpürülecek haberiniz olsun. 1948 de israil devletinin kuruluşunu diğer devletlerin bin bir ricasıyla girdiğimiz bm de hemde ezeli dostumuz aynı zamanda ebedi düşmanımız yunanıstanla birlikte hareket ederek veto edebilmiş bir türkiye şimdi nerelerde?

(bkz: kara propaganda)
(bkz: neocon)