bugün

ilhan şeşen

haydi gel bizimle ol programında kendinizi dünyanın en iyi babası olarak görüyormuşsunuz nedir bunun sebebi sorusuna kendinden beklenecek bir cevap veren adam;

-evet kendimi en iyi baba olarak görüyorum çünkü kızıma karşı çok anlayışlıyım o yüzden kızım bana herşeyini anlatır. 14 yaşındayken bi keresinde utana sıkıla yanıma geldi, kıpkırmızı benim bi erkek arkadaşım var dedi. oo çok sevindim aslan kızım çok sevindim falan dedim ama beni öptü dedi oo neler hissettin ne mutlu falan dedim sonra istanbula gelecekmiş evde misafir ettim giderken beraber tren garına gittim yolcu ettim.

demiştir.

ulan 14 yaşındaki kızın nasıl oluyorda ankaradan sevgilisi oluyor. hadi oluyor nasıl oluyor da kalkıp istanbula geliyor. 14 yaşında çocuğa tecavüz etti diye adamın biri haklı olarak cezaevinde senin kızını öpüyorlar okşuyorlar "oo neler hissettin" diyorsun. ne biçim bi adamsın.

durun daha bitmedi.

-evde bi kargaşa, noldu dedim kızım ilk adetini görüyormuş. hemen koştum tuvalete kapıdan bağırdım "oo kızım genç kız oldun, aferim".

ulan küfür etmek sözlük kurallarına aykırı olmasa senin gibi bi adama ne tür küfürlerim var tahmin bile edemezsin. git allahın dan bul.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar