28 haziran 2016 atatürk havalimanı patlaması

An itibarı ile olan patlama.

Kaynak
http://mobil.hurriyet.com...ma-meydana-geldi-40123515

Modlarin başlığı düzeltmesini rica ediyorum. Şu an buradan giriyorum entry her yer çok karışık.

Edit: evvela patlayan silahlar ardından çok büyük bir patlama sesi ve ikinci bir büyük patlama sesi.
Metro girişleri kapalı dış hatlar gidişin tam altında ki otoparkta gerçekleşti.

Ölü yaralı bilgisi tamamen bir muamma. Net bişey bilmediğim için kimseyi yanıltmak istemiyorum. Su an buraya giriş çıkış yasak.

Edit2 : su an içeride ki ambulans sayısı oldukça fazla tedbir amaçlı da gelmiş olabilirler. Olağan üstü hal ilan edildi resmen kabin alanları giseler boşaltıldı yolcular tek bir nokta da toplanmaya çalışılıyor. Tepkiler bu duruma.

Edit3: söylenildiği gibi eli kolu veya başka bi uzvu kopan kimse yok varsa da ben göremiyorum. Yerde yatan insanlar var ama sağlar çok şükür. Canını kaybeden birileri yok deniliyor ama emin olmak çok zor. Ambulans sayısı her dakika artıyor.

Edit4: ölenler şimdi şimdi ortaya çıkmaya başladı lanet olsun. Polislerden çok sayıda ölen olduğu bilgisi geliyor. resimler var ama atipta kimseyi dağlamak istemiyorum. Ağlayan bi itfaiye eri gördüm durum daha da agirlasacak gibi. Onlarca kamera var yayın yasağı geldi mi bilmiyorum. Atmosfer bi saat önceye kadar çok daha gergin.

Edit5: arkadaşlar ölenler istatistik değil insan. Ve burada durum gerçekten kötü yarın haberler de ne görürsünüz bilemiyorum ama burada çok sayıda insan öldü gözlerimle gördüm. Sayı veya yaş ortalaması hakkında bişey demek istemiyorum. Olaki medya yanlış aktarirsa hepsini ispatli bi şekilde buraya yazacam.