bugün

beşiktaş ın 2008 2009 sezonu hazırlıkları

2007 2008 sezonunu iyi bir şekilde bitiremeyecegi anlaşılan beşiktaş JK'nin şimdiden transfer çalışmalarına baslamasıdır. gelecek sene beşiktaş'da forma giymek istemeyen oyuncular da şimdiden kulüp bakmaya başladı.

1 nisan 2008 tarihli milliyet gazetesi internet sayfasındaki bir habere göre;

--spoiler--
Büyük umutlarla geldiği Beşiktaşta beklediği havayı bulamayan eduardo Cisse sezon sonunda takımdan ayrılmak istiyor. Fransız oyuncunun başta Marsilya olmak üzere Paris Saint Germain ile flört ettiği ve menajeri vasıtasıyla cazip teklifler aldığı öğrenildi.

istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen ve sakatlığı nedeniyle de eski gücünden uzak olan Cisse'nin, genel sekreter Kenan Öner ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu'yla görüşmek için randevu istediği belirtildi. Cisse, sezon sonunda ayrılmak için bonservis ücretinin belirlenmesini talep edecek.

Beşiktaş'ta mutlu olduğunu, taraftarla bir sorununun bulunmadığını belirten Cisse, "Takım içinde sorun yaşamıyorum. Buradaki ilgi ailemi ve beni de sevindiriyor. Ancak, menajerimden gelen teklife de sevinmediğimi söyleyemem. Beşiktaş'ın menfaatleri için uygun bir transferse bunu yaparım. Seve seve ülkeme giderim. Beşiktaş'tan aldığım parayı hakedememenin üzüntüsünü yaşıyorum" diye konuştu.
--spoiler--

yine aynı gazetedeki daha önceki haberlere göre de ricardinho ve rogerio da silva bobo da cazip transfer teklifleri aldıklarından sezon sonunun gelmesini bekliyorlar.

ricardinho, brezilyalı futbol kulüplerinden teklif aldıgından bırakın besiktaşta oynamayı, bir an önce terketmek için elinden geleni yapmaktadır.

keza bobo da yurtdışı özellikle fransa kulüplerindne gelen transfer teklifleri yüzünden sırf sezon sonuna sakat girmemek için kırmızı kart görecek kadar dikkatsizdir. bu kendisi için oynamamanın en emin yoludur. dikkat edilirse sezonun 2. yarsıdan beri beşiktaş'da kendini göstermemektedir.

(#3213376)nolu entry'mde de bahsettiğim gibi matias emilio delgado sezon sonu ayrılmak isteyen futbolculardan birisidir. ancak tilki misali belli etmemektedir.