bugün

polat alemdar in navigasyon yetenegi

bugün* itibariyle kurtlar vadisinde dikkatimizi çeken, biricik polatın keşfetmeyi bekleyen yeni yeteneğidir. kendisi bugün bu yeteneğini göstererek yine bizi şaşırtmıştır.

alternatif not: entryi daha da pekiştirebilmek için cendere efekti eşliğinde okumanız önerilir. "ver gazı" olayı yani.

her kula nasip olmaz çünkü böyle bir yetenek. düşünün bir. çatıdasınız, karşınızda bir eleman var yaklaşık olarak 95 kilo*. aşağıda 100 metre karelik bir yer var. o 100 metre karelik yerin ortasında da en fazla 5 metrekarelik bir kamyon kasası var. ayrıca adamlar artistlik olsun diye kamyonu çatıya göre dik parketmişler bir de. yav hadi anladık tamam kamyonun üstüne uçacaksın da bari insan o kamyonu boylamasına koyar hiç değilse kamyona düşme ihtimali artsın. yazık değil mi polat a yazık adam kucağında 95 kiloluk adamla düşerken bir de kamyonun kasasını bulmak için kasıyor. her neyse ne diyordum. işte polat ın öyle bir navigasyon yeteneği var ki adam kucağında adamla "çatıdayken kamyonun nerde olduğunu bilemeyeceği bir şekildeyken" atlayarak kamyon üzerine iniş yapabiliyor.

siz hiç havada pike yapıp paçavra dolu bir kamyonun en fazla 1.5 metre enindeki kasasına iniş yapabilir misiniz? yapamazsınız. ama polat yaptı işte. crispino takımıyla havada stall olmadan süzüldü süzüldü ve o paçavra kamyonunun içine kondu. aferin ona.

(bkz: sakın bunu evinizde denemeyin)
(bkz: ben polat alemdarım diye damdan atlayan pikaçu)