bugün

yılbaşında kızını taksim e gönderen aile

işte en okumuş geçinen kısımın bütün olanlardan anladığına bakar mısınız?!

yılbaşı geceleri taksimde geleneksel olarak gerçekleştirilen turist kızlara taciz olayını az biraz takip edenler hiç bir yıl bu tacize uğrayanların şikayetçi olmadığını bilirler. bu kızların çook mini eteklerle bu taciz eden adamlarla gülüşerek taksimde yürüdüğünü sonra da kameralar ortaya çıkınca bu olayların bir şekilde toplu taciz vakasina dönüştüğünü bilirler. hiç biri şikayetçi olmuyor diyorum, tacize uğrayan hangi kadın şikayetçi olmaz allah aşkına söyleyin?!

taksim dediğin 10mt² alandan ibaret bir yer değil ki. eğlencenin başkenti taksim. en nezih restoranlara, barlara da en leş yerlere de taksimden gidiyoruz. edebiyle adabıyla yürümesini, giyinmesini, konuşmasını, gülmesini bilen kız istediği yere istediği gibi gider, burda da tecavüz temennilerinde bulunan bazı kesimin o kızlarla zaten işi olmuyor ki.

ayrıca isteyen aile evladını istediği yere gönderir. kendi tercihleridir kimi ilgilendirir. beddua etmenin amacı nedir?

cehalet almış başını gidiyor. tacizlerden kazınları ve ailelerini sorumlu tutmak mı dersiniz, üstüne vazife olmayan işlere ahkam kesmek mi dersiniz hepsi bizde.

not: işbu giri gammaz sonucu silindikten sonra bence en güzel kısımları silinerek tekrar girilmiştir. ama zannediyorum mesaj gereken yere ulaşmıştır.