bugün

ırkı ile övünen insan

Irk ile üstünlük taslamak başka ırkları aşağılamak hor görmek tabi ki yanlıştır ama ırkına sahip çıkmamak da şerefsizliktir.

Ben Türklüğümü kendim kazanmadım belki ama her zaman gurur duydum. Türk doğmak kaderim de varsa o şerefi gururla taşırım.

Evet ırkçılık insanlık suçudur ama kendi ırkınla gurur duymak sahip çıkmak gerizekalılık göstergesi falan değildir amerikan özentisi kardeşlerim. Bugün örnek gösterdiğiniz batı ülkelerinin hepsinin tarihleri ırkçılık suçuyla doludur.

Örnek; avustralya daha 20 sene öncesine kadar beyazlar dışında göçmen kabul etmiyordu.

Abd; ingiltereden gemilerle gidip topraklarından ettikleri kızılderelileri kendilerinden farklı oldukları için istemediler katlettiler. Zencileri köle olarak kullandılar. Ortadoğuluları terörist gördüler.

Fransa; resimlerle yaptıkları katliam ortada zaten. Görmeyen yoktur.

Almanya; siyahilere maymun benzetmesi yaptılar gerizekalı olduklarını iddaa ettiler. Yahudileri temsilen karikatürlerle aşağıladılar ve katliam yaptılar. Günümüzde ise islam düşmanlığı adı altında alman olmayan bütün vatandaşlar tehlike altında.

Şimdi siz burda hümanistlik taslayıp zeki olduğunuzu kanıtlamaya çalışıyorsunuz.
Yeri geldiğinde ben hepinizden daha hümanist oluyorum, almanya da doğdum büyüdüm, alman, polonyalı, arap, italyan, ukraynalı bir sürü arkadaşım oldu. insana ırkına göre değil karakterine göre hal tavır alınır ben öyle öğrendim ama bizi biz yapan kültürümüzdür ve kültürümüz aynı ırktan insanlarla yaşadığımız zaman ayakta kalır. Bugün hiç gitmediğiniz halde çok sevdiğiniz abd'nin durumu ortada. O kadar çok kültürü bir araya topladılar ki ülke fokurdamaya başladı. Ülkeye göçmen girişlerini engelleyemiyorlar artık.
Yani demek istediğim başka ırkları aşağılamadığınız sürece, kaderiniz olan ırkın şerefini yükseltmek ileriye götürmek her Türk vatandaşının görevidir.