bugün

kadebostany

yunanları sevmek için size bir sebep daha.
https://www.youtube.com/watch?v=ZQaBcNI_AoM

youtube'dan alıntı:

--spoiler--
Geçen akşam yolum onların konserine düştü. Komşu(Yunanlı) çocuklarından ikisi biraraya gelerek bir müzik grubu kurmuşlar. Adları Kadebostan ve Amina. Bunlara daha sonra Polonya, Rusya, Kazakistan ve Romanya'dan gelen müzisyenlerde katılmışlar. Hepsi bir araya gelince kendilerine hayali bir ülke kurmuşlar. Ülkenin adı: "Kadebostany Cumhuriyeti"..
Ülkenin sınırları,italya'nın kuzeyinden,işviçre'nin doğusundan,Türkiye'nin batısından geçiyor. Ülkenin başkenti Kadebostany. Başkanı ise kurucusu Kadebostan..
Bayraklarının üzerinde "araştır ve keşfet" yazılı. Ülkenin ahlaki değerleri saygı,cömertlik ve açıklık üzerine kuulmuş..
Grubun müzik tarzı daha çok bir marşın,bir Balkan ezgisinin elektronik müzikle desteklenerek harmanlanmış bir türü diyebiliriz. ilk albümleri: Songs From Kadebostany. Grup "Kazak Rules" klipiyle bütün dünyada sansasyon yaratmıştı..
Grup sahnede beş kişiydiler, altıncı aramızda(tribünde) elektronik müzisyendi.Müzik kadar sahne görselleri ve ışık efektleri de göz dolduruyordu..
Bu iki Yunanlıdan ingilizce şarkı dinlemek nedense bizim canlara yakın geldi. Gençlerimiz onları çılgınca alkışladılar,ıslıkla teşekkür ettiler..
Ben de (ellisini geçmiş biri olarak) mutlu oldum gençlerin arasında bir kenarda onları izlemekten. Bu vesile arada bir gençlerin müzik konserlerine gitmeye kendime söz verdim. Onları izlemeyi (ya da vizesiz ülkelerinde ziyaret etmeyi) size de salık veririm. Ömürleri çok oksun. Ben sevdim onları.

--spoiler--