bugün

ezan sesi duymak istemiyoruz

http://www.ahaber.com.tr/...-istemiyoruz-551831938738

Akit kaynaklı a haber kanallı o.ç luk tamam teyzeler dini yönden epey zayıf kişiler fakat hiçte ezan sesi duymak istemiyoruz boyutunda değiller, birde altına yazmış chp li provakatörler itiraf etti diye* biraz dürüst habercilik yapın akp liler dahi iğreniyor şu yavşaklıklarınızdan, milliyet foto galeriden az farkınız olsun amk evlatları sizi.

Edit:Olm 2 satır okumaktan acizseniz ne bok yemeye internete giriyorsunuz lan, sizin sıçtıklarınızı acaba ironi falan mı diye 30 defa okumak zorunda kalıyorum az okuyun.
Edit2:Neyse sakinim ama yapmayın böyle şeyler.
Edit3:Arkadaşlar kavaslığın alemi yok burada a haber ve akitin yaptığı puştluğu yeriyoruz yoksa ben validebağ korusu nerededir hatta istanbulun hangi yakasındadır bilmem, orada bir camiye ihtiyaç varmıdır yada belediyenin niyeti iyimidir kötümüdür hiçbir fikrim yok ayrıca tartışmanın mantıklı yürümesi açısından hiçbir cami devlet tarafından yapılmaz, devlet herhangi bir cami yapımına 1 kuruş para harcamamıştır, dikkat edin yaşatımı demiyorum yapımı diyorum. yaşatımı için yaptığı masraflar da geçmişte yaptığı çok büyük hataların(vakıflar) sonucudur ama o uzun konu zaten.