bugün

anka kuşu

başrollerini yalçın dümer, kenan bal ve kaan girgin'in paylaştığı yepisyeni bir film. Birçok sahne bolu'da çekilmiştir. Ayrıca filmde yardımcı kadın oyuncu olarak abant izzet baysal üniversitesi öğrencilerinden h.cansu şahin de yer almıştır. *

--spoiler--

CANSU SEViNÇTEN UÇUYOR

Abant izzet Baysal Üniversitesi ingilizce Öğretmenliği 3üncü sınıf öğrencisi Cansu Şahin, filmde yönetmen rolünü üstlenen Yalçın Dümer in asistanlığını yapan bir kadını canlandırdığını söyledi. Çok mutlu olduğunu belirten Cansu Şahin, "Film setine müzik yapmak için gelmiştik. Filmde rol almam istenince çok şaşırdım. Hiç beklemediğim, aklımın köşesinden bile geçirmediğim bir sırada, Yalçın Dümer gibi tanınmış bir oyuncu ile yan yana film çevirmek beni çok mutlu etti. Bu fırsatı değerlendireceğim" dedi.

Cansu Şahin'in başarılı olacağına inandığını kaydeden Yalçın Dümer de, "Cansuyu ilk görüşümde, yüzünün sinema için çok iyi olduğunu anladım. Yönetmenimize gösterdiğimde, o da benimle aynı görüşü paylaştı. Hayırlı olsun. Ailemize katılan Cansunun başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

ÜNLÜ OLABiLiR

800 bin dolara mal olacak filmin gelecek yıl Mart ayında vizyona gireceğini açıklayan Mesut Uçakan ise, "Bu film Cansu için son derece önemli bir şans. Böyle bir olayın olması da beklenmedik bir vaka. Nasip onunmuş. Türk sinema tarihinde Cansu gibi beklenmedik fırsatları yakalayıp sinemaya geçen çok önemli oyuncular mevcut. Cansu da onlardan biri olabilir" dedi.

--spoiler--