bugün

askere kimlik sorup dayak yemek

işte bu ve benzeri olaylar (bkz: ydg-h ın atatürk büstünü lağım çukuruna atması) tamamen askerin ve polisin elini kolunu bunların olduğu bölgelerde bağlanmasıyla alakalıdır.

bir subay şehit edildi diye "menemen'i yakın" emrini veren mustafa kemal atatürk'ün büstünü lağım çukuruna atan terörist köpekler vatan nedir bilmezler zaten.

üsteğmeni askerlerinin yanında sindirmek için üzerinde asker üniforması bulunmasına rağmen, hakkı olmayan şekilde kimlik göstermesini talep eden bu ahmak grup cevabını hak ettiği gibi almıştır.

peki gerizekalı! neden küsküyü yedikten sonra asker olduğundan şüphelendiğin ve kimliğini göstermesini istediğin ama göstermediği halde "askör böze saldöriyır" diyorsun. demek ki niyetin belli.

hangi ırktan olursan ol sana vatan toğrağında askere kimlik sorma hakkını kimse vermez. şimdi bana çıkıp da "polise sorulduğu gibi askere de kimlik sorulma hakkı vardır" demeyin. yoktur efendim. türk silahlı kuvvetleri üniformasını giyen her vatan evladı zaten aidiyet duygusunu üzerinde taşır ve kimlik gösterme mecburiyetinde değildir.

tanım olarak: gerekli cevap iki güzel yumrukla verilmiş olan durumdur.