bugün

varoşların ve fakirlerin hep akp ye oy vermesi

sevgili yazarlar, sözlükte sohbet ettiğim güzel insanlar, bu yazıyı okuyan herkes, öncelikle sizden özür diliyorum bunları yazdığım için. doldum iyice.

--spoiler--
sikeyim sizin ayrımcılık yapan taraflarınızı.
--spoiler--

lan geri zekalı 12 yıldır akp'ye oy veren herkese makarnacı, kömürcü, varoş, cahil, fakir, koyun vs. diye nitelendirmekten başka bir şey yapmadın. göt kılı bile dedin lan. itin götüne soktun adamı. evet, sen. sözüm sana. ey beyin fakiri sana soruyorum, sen akp'yi düşürmek istiyorsun madem, ayağına çelme takarak mı düşüreceksin? devrim mi yapacaksın, "ülke zaten sıçmış durumda, biraz da ben sıçırayım." diyerek? sen adama her gün hakaret et, koyun de, aşağıla, hor gör; sonra da yavşak gibi gel bu adamdan oy iste. caps lock tuşu çalışsaydı da "yavşak" kelimesini büyük büyük, gözüne soka soka yazsaydım. bu yaptığın politika yüzünden akp 12 yıldır anamızı belledi zaten.

bir tane de büyük hıyar var, şu ana muhalefetin lideri, bildin değil mi? bir de partisinin altına yazdırmış "türkiye'nin birleştirici gücü" diye. bak yine ağzım bozulacak. ulan sen değil miydin, mitingde "makarna iktidarı bunlar." diyen?

yahu kardeşim, insanın hiç mi beyni basmaz? hiç mi düşünmez, "ulan ben akpli olsaydım, bana bunlar söylendiğinde partime daha fazla bağlanırdım." diye? s.ke sürülecek akıl yok derler ya hani, hah işte sen o'sun.