bugün

9 şubat 2014 sivasspor fenerbahçe maçı

fenerbahçe kazansa "zaten mecnun odyakmaz'la aziz yıldırım dava arkadaşı, o kadar şike kardeşliğinden sonra maçı tabi ki fener kazanacaktı" diye buralarda bik bik ötecek orospu çocuklarının, şimdilerde yüzsüz yüzsüz sivas'ın koyduğu maçtır falan yazdığı müsabaka bu efendim.

nasıl 3 temmuz süreci sonrası play offla fenerbahçe yarışa ortak edildiyse, bu yıl da daha ilk yarıda siki tutan galatasaray'ı potaya sokmazsan 25.haftadan sonra ne statta seyirci kalır, ne lig tv'nin karşısında. Son ana kadar kullanılacaksınız ve şampiyon fenerbahçe olacak. Çünkü düzen bu, işleyiş bu. böyle bir ligte, böyle bir düzende şampiyonluğun da amına koyim ama, eminim ki bu çarpık düzenin mimarları da bu sene fenerbahçe'nin şampiyonluğundan yana.

o yüzden şuraya yazdığınız tüm zırvalar mastürbasyon. wesley sneijder'i, didier drogbası olan takım nasıl 10-15 puan geride kalır ulan diye kafayı yemeyin istediler, 2 maç iyi top oynayarak bu sezon fenerbahçe'ye denk olduğunuza inanmanızı istediler. elinize aldığınız günleri de görürüz umarım buralarda. özellikle tt arena'daki maça banko 3 puan gözüyle bakanların gözlerini çıkartmazsa çok ayıp eder fenerbahçe.