bugün

sözlük yazarlarının itirafları

sözlükte yazan insanların başlarından geçen olayları, * anlatma eylemidir.

bir tanede ben itiraf edeyim hazır lafı açılmışken,

buradan anneme sesleniyorum!.

evet ben ittim , çünkü onu benden daha çok seviyordun. kıçımı yırta yırta ağladığım zaman, sus kardeşin uyuyor diyordun. ben hasta olduğum zaman beni ona yaklaştırmıyordun, o daha çok küçük ona hastalık bulaşmamalı diyordun. ne olacaktı ki sanki , ha ne olacaktı ? evet içimdeki çocuğu sen öldürdün anne, bende kardeşimi öldürmek istedim. kabul ediyorum, bilinçli bir hareket değildi ama bana başka seçenek bırakmamıştın. onu dereye atınca bütün sorunlarımdan kurtulacaktım ve sen yine beni sevecektin, en çok beni sevecektin beni beni ! ama o puşt kardeşim ne yaptı ? ha ne yaptı ? ulan 3 yaşında ki bebek yandaki dallara tutunmayı nasıl akıl eder ! kurtuldu piç, tehdit ettim gerekirse döverdim de '' kimseye söylemeyeceksin bok kafalı, annem bunu duyarsa çok üzülür ve ölür '' üstünden yaklaşık 17 sene geçti, hala kimseye söylediğini düşünmüyorum. soracak olursanız, artık kardeşimi seviyorum, geceleri bakkala yolluyorum, odamı toplattırıyorum , seviyorum yani.

heey koca karı ! burdan sana sesleniyorum babanne!

öldüğün için bir gram üzülmedim ! sende kardeşimi hep benden daha çok sevdin. son sözün bile o puştun adı oldu. heyy , bi yerlerden beni izlediğini biliyorum. neden mi ? kardeşime kötü davranmayayım diye. oku bunları adi karı !
sürekli ben çalıyordum paralarını , gidip çikolata ısmarlıyordum mahalledeki arkadaşlarıma. neden mi çalıyordum ? bütün suçu o puşt kardeşimin üstüne atıp, onu artık daha az sev diye. ondan tontoşum diye bahsederken, benden ismimle bahsetmenden nefret ediyordum. bak gözlüklü ihtiyar, ben atıyordum oyuncaklarımı camdan aşağıya. neden mi ? çünkü hepsini elimden alıp, o puşta veriyordun. o oynayamasın diye hepsini aşağıya atıyordum ve suçu yine o puşt kardeşime atıyordum.

hep puşt kardeşim ! buradan sana da sesleniyorum !

senden aşırı derecede nefret ediyordum, geceler boyu seni nasıl öldüreceğimi planlayıp durdum. evet ilk okulda suluğuna işeyen bendim, çişin insan öldürmeyeceğini henüz bilmiyordum. evet evet evet yine bendim çamaşır dolabına kaşıntı tozu döken, her tarafın kaşıntıdan şişsin ve bütün aile sana uyuz muamelesi yapsın diye. tamaaaam onuda söylüyorum, geçen sene sevgilinle ayrılmana ben sebep oldum ama bu sefer onu benden daha çok sevdiğini düşündüğüm için yaptım. o kız seni aldatmadı, gitmedi o çocukla da hiç bir yere . of peki peki ama bak bu son, doğum gününde gelen o uzaktan kumandalı arabanı ben kırdım, ama bir sor neden kırdın diye. kırdım çünkü çok hoşuma gittiği halde bana dokundurtmuyordun. ama bak cidden artık seviyorum lan seni, canımsın sen benim. hep bu karılar aramıza fitne soktuğu için sana kötü davranıyordum ama bak artık güzel güzel geçinip gidiyoruz.

dünya varmış laan , ohh be !
rahatladım. -_-