bugün

türk erkeğinin romantizm anlayışı

Genelleme yapılmaması gereken anlayıştır.

Mesela benim romantizm anlayışım. Her buluşmaya gittiğimde kız arkadaşıma 1 adet gül alıp çeşitli numaralarla ona vermek mesela; bulunduğumuz ortamda masanın üzerinde duran sahte çiçeklerin içine, aldığım gülü kız arkadaşım gelmeden yerleştirip. Kız arkadaşım geldikten sonra müsait bir zamanda güzelliğinden sahte çiçekler bile canlandı diyerek o gülü ona vermek olabilir. yada herhangi bir yerde beğendiği bir şeyi ona almak olabilir.

Beğendiği şey bir yüzükse o yüzüğün o parmağa mutlaka olması gerekir. Olmaması çok kötü bir durumdur. O elleri ben tutuyorsam o yüzük o parmağa olmak zorundadır. Daha sayabilirim. ona şiir yazabilirim. Şarkı yapıp gitar eşliğinde söyleyebilirim. Bilmiyorum bu romantizm denilen şey benim üzerimdede yapmacık olarak duruyormu ancak şimdiye kadar çok yapmacıksın diyen hiç olmamıştır.

Aslında çevrenizde böyle erkekler çok. aşk erkekleri romantizme iter ancak , çevremden edindiğim izlenimlere göre, kızların gerçekten seven erkeğe ihtiyaçları yok. Piç erkeklerin peşinden köpek gibi koşup, sonra erkeklerde romantizm çok yapmacık duruyor derler.