bugün

odtü de 2338 tane ağacı 1 gecede kesmek

hukuki süreç devam ederken o ağaçlara nasıl dokunuluyor bunu sormamız gerekli. ha taşınmış ha kesilmiş ama hukuki süreç devam ederken neden ve nasıl müdahale ediliyor?

yani burda kesmek ya da taşımak sorun değil. ülkede demokrasi yok diyoruz, hukuki süreç devam ediyo diyoruz, ordan bi kaç mal çıkıp 'ama kesmemişler ki, taşımışlar sadece' diyo ve bunu bize savunuyolar. yok kesmek ile taşımak arasında fark varmış da bilmemneymiş de. bi kendinize gelin amk.

hukuki süreç devam ederken bir dalına dokunulmaması gereken ormanı adamlar cayır cayır kesiyo (veya ağaçlar taşınıyo. her ne skimse) ve hukuka saygısı olmayan adamlar hepimiz için ileri demokrasi paketi açıklıyo. ya ben mi yanlış yerden bakıyorum olaya anlamadım.

olay sadece orman bilmem ne değil. biraz geniş açıdan bakıldığında hukuk yok, adalet yok. ve kalleşlik var ortada. bi tarafınız yiyosa bayram tatilinde yapmayın bu işi. okullar açıkken yapın. ya da gerçekten insan haklarına ve hukuka saygınız varsa, mahkeme ne karar veriyosa onu uygulayın.

hukuk devleti değil gukuk devleti ol, sonra da ileri demokrasi paketi açıkla. ilk başta sen uy kanuna, yasaya. sen iktidar partisi olarak böyle davran, kalleşlik yap. ondan sonra gezi parkı olaylarında ya da toplumsal patlamalarda vatandaşından sakin olmasını bekle.

noldu ağır mı geldi yazdıklarım?

yav he he ağaçları kesmemişler. taşımışlar sadece.