bugün

ekşi fest e katılan türbanlı kız

ben mini etek bile giyerim ama bu kızlar baş örtüsü takamaz demek ne demektir bana birisi bunun mantığını açıklaya bilir mi ?

varmı yani böyle bir zihniyet ? bu ne manaya geliyor yani .

sen salaksın ben akıllıyım mı ? tam terside gayet mümkün görünüyor da .

atatürkçü geçinen biri varmı bana din ve inanç özgürlüğünün ne anlama geldiğini bana bir açıklayabilir mi o hiper ve süper zekası eşliğinde heh ?

ne işe yarar bu din ve inanç özgürlüğü ? başı açıklara yaradığına ben şahidim . ancak benim bildiğim din ve inanç özgürlüğü kişinin kendi öz seçimidir kimseyi ilgilendirmez .

heleki en başta laik geçinen ve kendilerine atatürkün askeri diyenleri . buna bir açıklık getirsin yaw yokmu öyle testisleri büyük bir kemalist ?

nerdeee diyosun yani .

%90 dan fazlası müslüman olan bir ülkede baş örtüsüne karşı gelmek aslanın kıçına parmak atmakla zaten eşdeğerdir . basiretsizlikleri ortada yani .

baş örtüsü yeni çıkmadıki 100 yıllardır baş örtüsü var demek ki bunların geldiği yerde ne ezan vardı ne cami vardı ne namaz ne oruç .

acaba geldikleri yerde çanmı çalınıyordu borumu öttürülüyordu ?

hadi bakalım o %90 müslümanlar üzerinizden geçmeden akıllı olun yoksa gerçek kıyafet snırlaması neymiş görürsünüz .

benim kıyafetime karışacak adamın kaval kemiğinden yan flüt yaparım anlatabiliyormuyum ?

ben kimsenin kıyafetine bakıpda ordan burdan kovmuyorsam kimsede benim baş örtülü kızımı kovamaz çok nettir bu . sonra demedi demesinler .

biz hata yaptık siz yapmayın günleride gelir geçer yani .

atatürk kafirmiydi lan atatürkcüler ? cevap verin bakim .

atatürkcülerde kafirlerle arkadaş oldu olalı baya bi yoldan çıktılar hee . adamın ayağını kaydırırlar ayağını heleki din düşmanları gibi hareket edenleri .

al işte adam atatürkcü baş örtülü kızı kovuyor okuldan nasıl bir atatürkmüş len bu ? nasıl bir atatürk müş ki benim kızlarımı okullardan kovuyorlar .

gazi mustafa kemal i de rezil rüsva etti kefereler . ama öyle yağma yoook yedirmezler size gazi mustafayı az daha sabır edelimde şöyle bir .

http://www.haksozhaber.ne...t-35628h.htm#.UjcPdX93sWk

buyurun bakın tam tamına 16 altı gelişmiş avrupa ülkesinde baş örtüsü serbest neden ? çünkü inanç özgürlüğü var o ülkelerde .

batı özentilerini aslında çarmığa germek lazım kelimenin tam manasıyla . ama bizm ülkedeki modern geçinenler daha baş örtüsünü bile aşamadılar .

ama ayaklarında conversler filan var bulgari markalar diorlar ama zihniyet 0 elde var büyük 0 . bak o baş örtü ile uğraşanlar ne hallere düşecekler hem bu dünyada hemde ahirette .

din düşmanlarının canı çok yanacak çok . eline kaynar su damladımı nasıl çekiyosun değil mi aniden . işte işin sonunda kendini çekemeyeceğin kaçamayacağın yerler var . şimdilik elini çek bakalım .

firavunlar bitiremedi bu dini siz mi bitireceksiniz ? firavunların sonunu araştırın ve sakın sakın sakın onlardan şanslı görmeyin kendinizi neden ?

onlar kadar güçlü ve iktidar sahibi değilsiniz öyle bir hataya düşmeyin yani yol yakınken bırakın bu işleri .

dilerim akp bu konu hakkında kapsamlı bir kanun yürürlüğe sokarda insanlar rahatca kapanırlar . tıpkı bazıların utanmadan arlanmadan soyunduğu gibi özgür bir şekilde ne eksik ne fazla .

edit: ilk soruma hala yanıt almış değilim arkadaşlar . mantığı filan yok yani . direk nefse uyup yoldan çıkmakmış zaten tamda düşündüğüm gibiymiş arzuların kölesi haline gelmekmiş akla her geleni yapmakmış göze her hoş gözükeni yapmakmış yani . kısacası ben soyunuyorum herkes soyunsun arzusu . ben düşüyorum sende düş emi dir .