iphone 5s vs samsung galaxy s4

apple ın kapitalizme hizmet verdiği sürece kazanabileceği ,markalık ve markalığını koruma stratejisinden, itunes veya herhangi bir şekilde telefonu kıstlama yolundan vazgeçmediği sürece ayağa düşmeyecektir.
Galaxy ayağa düşmüşmüdür , hayır .
Telefonların özelliklerini hepimiz biliyoruz ama önemli olan o teknolojiyi sana kullandırabilmesi verdiğin parayı sana hibe olarak bi cihazla geri verebilmesi al ebesininkini göster hacı demesi.
Ulan ben içine depolama yapmadığım compiler yükleyip program yazamadığım, o programı çalıştırıp kullanamadığım efendime söyleyeyim illa bir programa bağlı kalarak müzik ,film ıvırzıvır izleyebildiğim .telefonu kullanabilmek için ıdısını bıdısını açıp bilmem neler yaptığım telefonu ne yapayım.

Gelmiş bana ama iphone da iphone yani yeaa diyo .Arkadaşım verdiğin paranın zaten büyük miktarını markaya veriyorsun.He bide bunu bile bile sen iphone etiketini alabilmek için gidip elindeki cihaz kapasitesini şirket politikası yüzünden kısıtlayan bir telefona milyar para ödersen bna mantıklı gelmez.Hak mı ? Değil.Etiketten başka bir şey değil.
(bkz: Etiket)