bugün

mustafa kemal atatürk ü anlamayan insan

okuyarak gerçekleri görebilmiş , okullarda öğretilen resmi tarih dışında , diğer kaynakları okumuş ve islami açıdan mustafa kemal in osmanlı ve islamiye yaptıklarını kavrayabilmiştir. Bazı kesime göre gerici , yobaz olmak onun için gurur olmuştur. Mustafa kemal in eliştirelemez olması ne demek ? Hiç bir insanın hatası yanlışı olmaz mı ? Bu ülkede Peygamber (s. a. v) bile kanunlar ile korunmaz iken Atatürk kanuna kapsamında korunuyor. demek ki buna ihtiyaç duyuluyor.
Sadece Şapka Kanunu konusunda ki fikrim
Şapka Kanunu ( 1,5 yıl önce kitap yazmış ve kanun çıkınca bazı nedenlerle idam edilmiş ,Iskilipli Atıf Hoca davasında şahidlerin "bilahare" yani "sonradan" dinlenmesine karar verildi. Yani Hocanın
idamından "sonra" şahidlerin dinlenmesine karar veriliyor.)Şapka Yahudi dinin sembolüdür. Maalesef hala bunu bilmeyen var. Sizin demokrasi dediğiniz şapka ile mi oluyor?
Ülkenin her tarafından şapka muhalefetine yani dinimiz ve kültürümüzün bir parçası haline gelmiş olan sarık, fes , takke takan kişiler zulüm görmüştür.
Şimdi kemalist mantıkla şapka da kafayı kapatıyor sarık da diyebilirsiniz. Arasında bir fark var şapka kafanız da iken secdeye gidemezsiniz , " kimde bir kavme benzemeye çalışıyor sa ondandır"

Kanuni Sultan Süleyman'ın (radıyallahu anh) Şeyhülislam'ı Ebussuud Efendi (radıyallahu anh)'ın Fetvalarından:
Soru: Kişi zaruret olmadan yahudi şapkasını (fötr şapka) takarsa, kişiye ne lazım gelir?
Cevap: Küfür lazım gelir. (Kafir olur)

Kaynak: M. Ertuğrul Düzdağ, Şeyhülislam Ebussuud Efendi Fetvaları Işığında 16 Asır Türk Hayatı, Enderun Kitabevi,
Bölüm: 6- Gayri Müslimler, Konu: C. Kâfire Benzeyenler, 530. Mes'ele, A. 260 a.