bugün

sahibinden com

bir sürü orospu çocukluğuna ev sahibi olan site.
şahsen ben bir çakallık sezildiğinde sorgusuz sualsiz karşınızdakinin tam çenesinin üzerine var gücünüzle vurmanızı tavsiye ederim.

bırakın o pezevenklere siz dava açana kadar, haksız çıkın onlar size dava açsın, inanın bana attığınız her 10 yumruktan, kırdığınız her 10 kemikten yalnızca biri hatalı olacaktır ki bana göre oran gayet mantıklı.

*parayı hesaba yatırmadan ne satış yapın, ne malın satışını alın, ne satışını verin.

*kesinlikle kaparo isteyene küfür edin; " siktir amın evladı, o arabayı ananım amına sok" gibi, zira internetten satışlarda kaparo olmaz.

*kesinlikle ve kesinlikle piyasasından çok ucuz arabalara bakmayın bile, aratın bakın, arabaların ortalamalarını alın, en alttakiler ile en üstteki uçuk fiyatları eleyin ve mantıklı olanı seçin. atalar doğru söylemiş, "ucuz etin yahnisi"

*ustanızı alıp gelin, yok ben sanayi sanayi dolaşamam diyen ibnelerden araba falan almayın. pazardan armut almıyoruz amk, para verilecek ona kavat, sen bakmadan aldın diye herkes senin gibi mal mı?

*arabanın şasi numarasını ruhsat bilgilerini alın, plakayı kapatan arkadaşlardan özellikle "tramer" amaçlı plakayı isteyin.

* daha önceden randevu alın ve arabayı servisine götürün.

* araba servis bakımlı değilse uzak durun, serviste bakıma girmeyen arabanın ne kilometresini anlayabilirsin, nede değişen parçalarını. zira düzenli bir şekilde araba servise giriyorsa ancak o zaman tutulan kayıtlardan arabanın kilometresi ortaya çıkar.

* kilometresi değişen arabayı anlamak çok kolaydır;
- arabanın direksiyonu eskimişse ve kilometre 70 80 bin ise yemezler,
- vites topumuzu silinmişse yemezler
- pedallara bakın onlar asla yalan söylemez, eğer eskimişse yemezler.
adam ya hepsini değiştirdiyse falan gibi bir paranoyaya kapılmayın bu adama epey pahalıya patlar, kimse uğraşmaz bununla ki, zaten onu da anlarsınız.

* arabayı daha yeni aldım on numara araba diyen olursa ağzının ortasına yumruğu vurun amk, ulan ibne madem aldın ne sikime satıyon? bide biniciyim der bunlar.

*arabaların üstüne piyano, masa, çekici bilmem neysi düşmez. bu sebepten ve keyfekeder "arabam komple boyanmıştır" diyenlere; senin yalanını sikiyim yalanını deyin ve kapatın. kimse arabasını keyfe keder komple boyatmaz.

neyse şimdilik bu kadar kalın sağlıcakla, akıllı olun, ayık olun.
güncel Önemli Başlıklar