bugün

uludag sozluk un tuhaf moderasyon anlayisi

benden yazar olmaz'ın moderatörlüğü bırakmasıyla belli bir kesimin coşması arasındaki doğru orantıyı şimdi daha iyi anlamamızı sağlayan anlayıştır. artık zıvanadan çıkmıştır çünkü, her türlü hakaret serbest ama onlar gibi düşünmeniz şartıyla. bakalım :

başlık : türbanın dili vardır
bir yazarın entrysi : türban takan, beyni yozlaşmış zihniyetlerin kendi çaplarında konuşma hakları ve yetenekleri olmadığı için türbanları konuşur, doğrudur.
benim yazdığım entry : türban takmayan, beyni yozlaşmış zihniyetlerin kendi çaplarında konuşma hakları ve yetenekleri olmadığı için türban üzerine konuşurlar, doğrudur.

kıçınızı da yırtsanız başörtüsüne elinizi uzatamayacaksınız, maraş'ın nasıl kahraman olduğunu önce bi okuyun. din düşmanları.

(#1660882)

silinme gerekçesi :

Entry hakaret, küfür, ağır derece argo içermemelidir. (Alıntı da olsa silinir.)
forum/chat tarzı entryler silinir.
Entry - başlık uyumsuzluğu. entry başlığı tanımlamalıdır.

yalnızca benim yazdığım entry silinmiş, helal olsun be, böyle olacaksınız işte, adam ibne diyecek size, siz totoş diyince sizin yazdığınız silinecek adamın yazdığı duracak, bu kadar be, bu kadar kolay işte. başka kural varsa onları da ekleyin eklemişken, bakınız veriyorum entry başlığı tanımlamalıdır. ulan üstteki entry'de tanım nerede, nerenizle okuyorsunuz bu entry'leri bilmiyorum ki, çıkarın şu gözlüğü, çıkarın önce.