bugün

marmara üniversitesi hukuk fakültesi

Ikıncı ogretimi Tm-2 sıralamasıyla 13bin civarında kapatmıs olan guzide okulum. Harika manzarası vardır. Hukuk Fakultesi dusunecekler icin egitim kadrosu kalitelidir. Ozellikle ailemin hukuk cevresine danısıp yazmama neden olan en onemli etmendir. Anayasa derslerine ibrahim Kaboglu, Osman Can girmekte. Osman Can'ın ayrıldıgı konusuluyor net bir bilgim yok.
Medeni kursusu tamamı hukuk cevresince bilinen kimselerden olusur. Cevdet Yavuz basta olmak uzere ipek Saglam, Serap Helvacı ve Gokhan Antalya bu kursude bulunur. Biraz hukuk kitaplarına baktıgınızda su an yabancı gelen bu isimlerin pek cogu ile karsılasırsınız. Istanbul Hukukta 9 Eylulde arkadaslarım var ancak ozellere kaptırılan hocalar nedeniyle burukluk var. Nitekim Istanbul Hukuk puanının dusme endisesiyle ogrenci alımını azaltıyor bu sene.

Kampus hayatı yoktur ve istisnasız tum ust sınıflar zorlugundan bahseder.en son konustugum mezun kisi 840 kisiden 23 kisinin butunlemesiz 4 yılda mezun olabildigini soyledi. ne kadar dogrudur muamma.