apartmanı kerhaneye çeviren orospu çocuğu öğrenci

ruhen oruspu çocuğu(annesini karıştırmadım, ruhen dedim, dikkat)) olabilir ve kıskananı çoktur. eğer aynı şehirde veya farklı şehirde üniversiteye gidiyor ve arkadaşı ve akrabası iseniz; sizi onla görenlerin vaybe bu da zina yapanlardan diyenler vardır. siz yapmasanız bile zina, onla haşır neşir iseniz sizde damga yemişsinizdir ve belki size o siteden, mahalleden kız vermeyeceklerdir belki. çok mu abarttım swh, ama gerçek payı barındıran bir önerge bence.

kıskanılmaması gereken bir olaydır ama yapmak isteyipte götüremeyenlere oturur. kondom kullanması gereken gençtir. çünkü ilişki arttıkça aids bulaşma ihtimali artar ama böyle gençler pek umursamaktadır, nasıl olsa üniversiteden götürüyorum ve onlarda fazla erkekle yatmıyor diyordur ama risk mevcuttur. bu arada eski sevgilisi vermeyince terk ettiği için başkasına bakireliğini bozduran kız duydum. ne salaklar var rabbim, kendileri bilir tabi...

bu arada şu duyduğum veya düşündüğüm deneyeimlere gelince, pudralı kondomlar iyi değil. ok in bir tane var ve iyi değil. tutuyor penis i ve kaygan değil, zevk vermiyor fazla. kaydırıcısı iyi olmalı. pudra çok olunca af edersiniz bok gibi olur ve doğal olarak kondom kullanmak istemezsiniz. bunu da allah rızası için diyeyim dedim. bu bilgiyi kötü kullanım , kişiyi bağlar..

evden atılma ihtimali yüksek kişidir. birde bunun bayanlar versiyonu vardır. onlar hiç sevilmezler bence toplum tarafından..

arkadaşlar tabiki zina hoş değildir. zina yapanı anlatırken özendirdim düşünülmesin. gençken zina aypmayanın ödülü mahşerde peygamberimizin yanında gölgelenmektir. bunu da iyice belirteyimde. zina temiz toplum oluşması için gereklidir. şehvet itici bir kuvvettir iki cins içinde işte zina cezası bunu engeller.