bugün

bikini giyen kızın asıl amacı

sevgili erkek yazarlar;

sizlere bu başlık altından bu hayatta yaptığımız şeylerin '' asıl amaçlarını '' kendi naçizane gözlemlerimle anlatıyorum ki bir daha kafanızı meşgul etmesin.

* öncelikle bikini giyen bir kızın amacı kesinlikle teşhirciliktir. biz bikini giyiyoruz ki mükemmel vücutlarımızla siz erkekleri tahrik edelim. hem de bunu yanımızda ailemiz - özellikle babamız- varken yapıyoruz. o kadar azdık yani anlayın. bunu yapan bir kız gördüğünüzde direkt saldırın, hakketmiştir.

* makyaj yapan kızın asıl amacı, vücudu güzel olmadığı için bari yüzümü güzelleştireyim de erkekler bana hasta olsun, benimle yatmak istesin ben de egomu tatmin edeyimdir. çünkü bir kız sadece kendini iyi hissettiği için makyaj yapamaz. bizim hareketlerimizin temelinde siz erkeklerimize doğrudan ya da dolaylı hizmet etmek vardır.

* denize giren kızın asıl amacı, normal şartlarda tatmin olamadığından bari denizde bir erkek bana bedensel temasta bulunsun, ne bileym efendim ben arkamı dönmüşken gelsin birden bana sarılsın *, benim de gözüm gönlüm açılsındır.

* denizden sonra duş alırken suyun aniden çok soğuk gelmesiyle ağzından bir '' ahh'' çıkan kızın asıl amacı, çok basittir. yan kabinde duş alan sevgili erkeğimizi o anda sesimizle tatmin etmek istiyoruzdur. her şey sizin için beyler.

* sözlüğe gece giren kızın asıl amacı, sanal alemde vermektir efendim. çünkü biz bayan sözlük yazarları, her zaman her platformda olduğu gibi, erkek yazarlarımızı memnun etmek için varız. eğer ki erimiz gece sözlükteyken canı bi şeyler isterse, nickimizi görsün de rahatlasın diye özellikle gece giriyoruz.

sevgili arkadaşlarım dilerim ki sizlerin kafalarındaki soruları biraz da olsa azaltmışımdır. bir bayan olarak bunu yazmamın asıl amacını anlayanlara selam ederim efendim.