bugün

akp nin icraatlarını inkar eden vicdansız

abartmak kadar kötü değildir. yani arkadaş 2000'li yıllardayız tabi yol, hastane yapılacak dünyanın her tarafında ama her tarfında bu böyledir.

şimdi yıllar önce niye yapılmadı diyen çıkar her ülke zaman geçtikçe güçleniyor ve duble yollar, hızlı trenler artık güçlü devletler için çocuk oyuncağı inan olsun akp yerine başka bir hükümet olsa bu icraatlar yine üç aşağı beş yukarı yapılırdı.

2012 yılına geldik hala asfalt yolla hava atan siyasetçilerimiz var öyle ki, sağlık ocağı açılışını bile siyasetçiler yapıyor. bu ülkede yıllarca ne barajlar, dev kamu fabrikaları kuruldu hemde buhran dönemlerinde ama onun havasını atan olmamıştır bu kadar.
bakın tekrar 2012 diyoruz.

lüks araç sayısı var ama bunu sorumlusu hükümetse, on binlerce haciz ve iflasta var bunun faturası da mı akp'ye kesilsin. ayrıca bu yapılan yolların, hastanelerin ihaleleri nasıl yapılıyor. kimlere veriliyor herkes biliyor ama hükümeti övenler vasıfsız bir adama sırf asfalt denetlesin diye trilyonlarca lira verildiğini görmezden geliyor.

satılan yüzlerce kamu kuruluşundan gelen geliri de hesaba katmak gerekir ve deprem vergilerinin duble yollara harcandığını da. şimdi akp'yi bizim bu kadar övmemiz gerekiyorsa almanların merkel'e tapması gerekir.

şimdi olaylara böyle bakmak gerekirse körü körüne muhalefet ednler mi var, yoksa körü körüne akp'ye(tayyip) tapanlar mı. üstelik vatandaştan alınan kesinti ve vergilerin sürekli arttığını saymıyoruz bile...