bugün

age of mythology

Age of serisinin en önemli eksiğini gidermiştir. Mitolojiden önce Age of'lar pc'ye karşı oynarken tat vermiyordu. Düşman olarak pc atınca karşıya adam askerleri tek tek basar yollardı diğerlerinde. Saçma sapan oyunlar oynamak zorunda kalıyorduk pc ile öylesine oynamak zorunda kaldığımızda. Tam bu sırada mitoloji geldi ve ''kimseye lüzum yok, at karşıya 3-4 tane computer takıl dayı'' dedi. Gerçekten de mitoloji bu konuda harika hazırlanmış. Örneğin yanınıza 4 tane pcyi dost yapıp karşıya da 1 tane fazladan düşman verince yani 5'e 6 oynayınca ve hard yapınca inanılmaz keyifli oluyor çünkü bu seride pc gerçekten çok mantıklı saldırıyor. Adamlar toplanıp dalıyorlar ve ardı arkası kesilmiyor. Birde ben genelde mısır ve norse ile oynadığım için yanıma 4 tane mısır-norse alıp karşıya tüm yunan ve titanları atıyorum çok eğlenceli oyun oluyor tavsiye ederim. Kendime de titan yapmayı yasaklıyorum titan yapmadan oynuyorum böylece daha zor oluyor daha eğlenceli oluyor. Bizimkiler zaten hiç titan yapmaz elin yonanı oranosu kronosu hemen diker titanı zart diye gelir şehre. Bizimkiler hala slinger da slinger. Onları mı kurtarayım ben mi saldırayım ikilemi arasında mütiş eğlenceli oyunlar çıkıyor.

Ayrıca relic toplamak resmen harika. Hangi relic gelecek diye uğraşmak çok eğlenceli. Örneğin Odin'le başladıysanız muhtemelen Jarl abanacaksınız ve ortalıkta cavalry bonuslu relic için 4 dolanıyorsunuz ayrıca 11 devlet oynayınca ortalık relic gölüne dönüyor. Örneğin Isis seçtiniz ekonomi yumulmak ve her askerden basmak gerekecek o nedenle bi ring of nibelung gibi eye of horus gibi tam Isis için zaten bonus olan relicler bulunca ihya oluyorsunuz. Thor seçtiniz ulfsark abanacaksınız bir armor of achilles, odin's spear falan bulunca coşuyorsunuz. relic aramak bile başlı başına heyecan oyunda.

Tek kelimeyle harika abi, rakibi yok bu oyunun resmen bilgisayara karşı kimseye ihtiyaç duymadan online oynamalıyım diye zerre düşünmeden takılıyorsunuz çünkü bilgisayar oyunu çok güzel oynuyor gerçekten.(Hardda)