bugün

sözlük yazarlarının itirafları

kızların ağda olayını nasıl yaptığını ve o epilasyon aletinin ne işe yaradığını bilmiyordum sözlük. sadece bacak kıllarını aldığını düşünürdüm (reklamlarda sadece orayı gösteriyor ben ne yapayım) ta ki bana açık açık herşeyi anlatacak bir kız çıkana kadar.

kızların saç boyama olayını nasıl yaptığını hala bilmiyorum.

silkroad online ı 3 sene aktif şekilde oynadım ama bot denen şeyin tam olarak nasıl birşey olduğunu hala bilmiyorum.

sivilceli kızları severim. daha doğrusu akneli kafam kadar sivicelileri değil. hemen atlamayın mk. yanağı anlı falan böyle pütür pütür olan kızlardan bahsediyorum. yanık deriye dokununca bir pürüz hissedersin ya işte onun sivilceden dolayı oluşmuş halinden bahsediyorum.

mavi çizgili beyaz gömlek her kıza yakışmaz. ve o gömlek bir kıza yakışıyorsa o kız gözümde bikinili kızdan daha seksidir alımlıdır.

konusu her açıldığında sevgilime 'o kadar da yakışıklı olduğum söylenemez' dediğimde o da her defasında 'hayır aksine çok ama çok yakışıklısın' der ve buna içten içe mutlu olurum.

yazın 2 ameliyat oldum. birisi burundan. ve burnumda 2 yerden kemer şeklindeki kemik kırıldı. doktorun kırmak için burnumun üstüne koyduğu ucu sivri olan şeyin (sanırım üstüne balyoz tarzı bir şeyle sertçe vurup kırdı) izleri hala duruyor.

ve yarın saat 11 de ilk final sınavım var. ama ben hem gece ders çalışırım hem de zaman geçsin diye sabahlamayı düşünüyorum. şuan da sözlükte ne bok yiyorum bilmiyorum.

not: birşeyler itiraf ediyormuşum.