bugün

bir patolojik vaka olarak zaman gazetesi

taraflı haber yaptığı aşikar olan bir yayını 'objektif haber alacağıdım ben eki eki' kafasında okuyan kişinin sessiz çığlığıdır.

arkadaşım, gülen cemaatinin ülkenin gerçeği olduğu ortada, ülkedeki abi abla sayısı belli, yenen maklube sayısı belli, bu neyin eleştirisidir allah aşkına? ülkede ne olmuş ne bitmiş ben de bir haberdar olayım sabahleyin gözümün çapağını göbeğimdeki pamukçuğu çıkardıktan sonra çayımı içerken beynimi az biraz çalıştırayım diyen insanın okuyacağı şey 'zaman' adlı mürekkepli kağıt parçası mıdır? önce bunu sorguluyorum, bir yere varamıyorum. allah allah.

sonra diyorum ki senelerdir niye okuyorlar o zaman 'her bokuna rağmen' yine çıkamıyorum işin içinden.

ardından ekliyorum, napalım beyin bu düşünüyor efenim durduramıyoruz, okudun bunca zaman da şimdi iki şeyh dediler diye mi hastalıklandı patolojiklendi elindeki gazete. vallahi sürmenaj oluyorum, halk tabiriyle beyin amcıklaması geçiriyorum.

sanırım bu 'peynir ekmek yiyelim ete para vermeyelim, birbirimizi s.kelim g.te para vermeyelim' beleşçiliğinden kaynaklanıyor. sırf bisikletli bir ergen kapınızın önüne bedava bırakıyor diye okumak zorunda hissediyorsanız kendinizi, az yiyin de adam gibi şeyler okuyun. ya da internetiniz var bak, hiç parasız, yani sadece ağaya değil herkese beleş olan haber sitelerini kullanabilirsiniz.

sabah sabah neler dedirtiyorsunuz insana.

bambaşkasın sözlük.