bugün

kahrolsun komünizm

"niye kahroluyor ki?" diye sorulması lazım gelen slogan.
zira teoride süper iyi bir olaydır, herkes sevgi pıtırcığıdır, herkes birbirine yardım eder vs vs... e bu neden kahrolsun ki diye sormazlar mı adama?

kahrolması gereken sosyalist diktatörlüklerdir, sosyal emperyalizmdir, sömürgeci kapitalizmdir. kahrolması gerekenler stalin'dir, mao'dur, pol pot'tur, g. w. bush'tur, şaron'dur. kahrolması gereken özgürlük ve eşitliğin adını cahil insanların zihinlerine kendi çıkarları doğrultusunda yerleştirenlerdir.

ayrıca komünist devlet diye bir şey yoktur, olamaz daha doğrusu. ama malesef ki global kapitalist devlet(ler) var. yanı başımızda yüzbinlerce kişiyi öldüren. çok novus bir ordo var karşımızda, oluşmakta, hızlıca. ordo onların, chao ise yaşadığımız durum, içinde, habersizce. var efendim. büyük şirketlerin ve elitist bir-iki grubun yöneteceği bir dünya var yakında. hatta onların her haltı gören gözleri de var. benim buraya yazdıklarımı bilen, konuşmalarımı duyan, beni benden daha iyi tanıyan. ve işin kötüsü, sen de aynı durumdasın... hepimiz gibi.

(bkz: welcome to the real world)