welcome to the real world 

kapat
  1. matrix filminin, moprheus tarafından neo'ya söylenen unutulmaz film repliği.neo o sırada dumurdadır, nerde olduğunu bilmez.bi kara surat yaklaşır ve aynen şöyle der ;

-welcome..to the real world

yani, oğlum ben seni şimdi görücem.bakalım ince borunu bu dünya da öttürebilecek misin manasındadır.söylenilen kişi üzerinde derin etkiler bırakır.
    #1498083 (ali biberon, 06.04.2007 14:49 ~ 23.04.2007 14:56)
  2. 1985 tarihli mr mister albümü.

içerdiği şarkılar:

1. black / white
    2. uniform of youth
    3. don t slow down
    4. run to her
    5. into my own hands
    6. is it love
    7. kyrie
    8. broken wings
    9. tangent tears
    10. welcome to the real world
    #2197167 (yenibiryazar, 25.08.2007 16:50)
  3. (bkz: welcome to the real madrid)
    (bkz: welcome to the hotel california)

ahaha
    #2197172 (isildur, 25.08.2007 16:51)
  4. bir matrix klasiği..
    #3084619 (opportunity cost, 02.03.2008 19:05)
  5. (bkz: welcome to the jungle) *
    #3084629 (glinwelin, 02.03.2008 19:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

welcome to the real world başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. welcome to the real world ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu welcome to the real world nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about welcome to the real world. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mucahit baykal » yavsak ruh » 1908 » hakaret iceren isimler » robinson crusoe nun cumaya gitmesi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » yaran ayarlar » tematik mode » bir ogrenci sigarasi olarak winston » dr cureklibatur ve bay arkin » uzun entrylerin okunmamasi » fasizm » hanimaga » yildizsozluk » esenlikle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulvi guveneroglu » kizlarin kufur etmesi » hamd alemlerin rabbi allah a mahsustur » forever slave » teizm » streng » bayhan gurhan » sevdicegin ruyasinda olmak » sky turk » yanlis anlasilmis sarki sozleri » anna vissi » libido » luther » teoremsel » vaudeville for vendetta