bugün

puanımız silinirse kendimizi küme düşürürüz

zerre kadar inandırıcılığı olmayan açıklama.

daha bir ay önce 58. maddenin değişmesine yönelik girişimlerde bulunan, küme düşme yerine puan silme cezası isteyen fenerbahçe yönetimi istediğini aldıktan sonra "58. madde değişemez, yarım puanımıza dokunamazsınız!" açıklaması yaparak gülünç duruma düşmüştür.

her şey bu kadar açık! her şey bu kadar gözönünde olduğu halde hâlâ savunacak ne var gerçekten şaşırıyorum. işin ilginç yanı etrafımızdaki fenerbahçelilerin çoğu hemfikir... internet başında mı değişiyor işler ben anlamıyorum.

yahu nihat özdemir'in aziz yıldırım'dan izinsiz fenerbahçe konusunda bir adım dahi atmayacağı konusunda herkes hemfikirken nedir bu yahu??? evet aziz yıldırım'ın bir davası var; o dava şu; ben düşüyorum ama tek başıma düşmem yanımda birilerini de alırım...

peki fenerbahçe'yi bu hale kim getirdi?

--spoiler--
58. madde değişmezse türk futbolu iflas eder!

f.bahçe başkan vekili, "sayın aysal'la aramızda gergin bir telefon görüşmesi gerçekleşti. bu dönem çok karışık. göreceksiniz, kısa süre sonra galatasaray'ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacak" dedi.

medical park antalyaspor maçı öncesi basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan f.bahçe başkan vekili nihat özdemir, şike soruşturması sonrası zor bir süreçten geçen kulübün durumu hakkında bilgi verirken 58. maddenin değişmesine karşı çıkan g.saray'a da çağrıda bulundu.

g.saray kulübü başkanı ünal aysal ile arasında gerçekleşen telefon görüşmesi hakkında da bilgi veren özdemir, şunları söyledi:

"sert bir görüşme oldu. ancak kendisine herhangi bir saygısızlık yapmadım.
g.saray'ın 58. maddenin kaldırılmasını istememesi doğal. demokrasilerde çoğunluğun dediği olur. eğer 17 kulüp buna onay verirse çoğunluğun dediği olur. g.saray'ın da bu konuda bize destek vermesini bekliyoruz. çünkü bu dönem çok karışık ve zor. kısa süre sonra g.saray'ın da bizim desteğimize ihtiyacı olacağını göreceksiniz"

http://www.internetspor.c...gsaraya-cagri-106220.html
--spoiler--

(bkz: küme düşmemek kesinleşince küme düşmek istemek)

edit : ya kardeşim eksile, dilediğin kadar eksile ama şu durumu biri bi açıklasın amk! "yok kardeşim yalan şeyler bunlar" desin biri...