bugün

bekaret isteyen bakir olmalıdır yavşaklığı

saludos...

özellikle bekaret konusundaki başlıklarda ayyuka çıkan durumdur, izah edeyim:

bilindiği üzere sözlükte bekaretle ilgili başlıklarda bir çok denyo mevzuya nokta koyduğunu sanarak şöyle bir sav'la ortaya çıkar: 'bakire kadın isteyen erkek hiç cinsel ilişkiye girmemiş olamlıdır temiz olmalıdır ki hak etmelidir bik bik bik..' kadın erkek ayırmaksızın şu kafa yapısındaki salaklar karma felsefesini, şakirt tabirle etme bulma dünyası kavramını beyinlerine nakşetmişlerdir. zira kendileri düşünmüş olamaz zaten baksana denyo 'hak etmilidir' diyor ya..?

neyi hakediyoruz birader? zaten kadınlar yüksek oranda aptal varlıklardır arada çıkan bikaç düzgününü tenzih ediyorum. kandırmak çok kolaydır ya para ya emek ya da zaman ayırın eninde sonunda verirler yani. şimdi bu salaklar için biz yıllarca kendimizi sakınacağız sonra onların seks yapıp milletin altında inlememiş olmasını hak edeceğiz öyle mi?

ulan bizim yattığımız da bunların hemcinsi değil mi? bizim altımıza yatan da kadın değil mi? biz eşek mi sikiyoruz farklında olmadan?

sen arsızca git her bulduğun adamla yat, veya çok sevdiğin 'aşkııııın'la 'bi defacık' bi 'hata' yap sonra herif seni siktiredip diğerlerinin tadına bakmaya gitsin. sonra da namussuzluğunu meşrulaştır de ki e bakire isteyen de bakir olsun napiiim.

kimse kimseyi namussuzlukla tehdit etmesin. aynı mantıkla o zaman evlilikte sana layık olmayan birşey yaparsa kocan seni haketmiyor demektir git bakkal hüsnünün altında inle de ona ders ver.

bakire olmayan kadınlar siz bu kafayla birer gavat bulur evlenirsiniz benim asıl kızdığım şurdan bir iki karı kız kaldırırım ümdiyle böyle entryler giren sığırlara ulan bu kadar mı düştünüz? yok niyet bu değilse o zaman konsantre gavatlarsınız o daha beter..

bırakın bu işleri kimse namussuzluğuyla patlaklığıyla övünmesin, erkeğin elinin kiridir kardeşim! çünkü senin baban atan bu işi daha iyi biliyor binlerce yıl yaşamış, sikişin 52 çeşidini görmüş sen ergen halinle hümanizm ayağı yaparken kerhaneye düşen onlarca komşu kızı görmüş. erkek umrumda olmayan kadını siker arkasını döner gider, kadın unutamaz hep izini taşır, o yüzden beyinde bekaret arayanlar, sadece zarda değil beyinde de daha önce sikilmişliğin izini göreceksiniz tasalanmayın.

despedida...

edit: sözlüğü yasal yönden zorda bırakacak kısımlar çıkarıldı.
güncel Önemli Başlıklar