bugün

ne için yaşıyoruz

hayata geliş sebebimiz var. allah (c.c) şöyle buyurur kuran'ın da " insanlar kendinlerini başıboş bırakılacak mı sandılar".

inançları olmayan insan dünya için yaşar manevi değerleri daha zayıftır diye tahmin ediyorum. çünkü ahlaki anlayışı çok boldur. tanıdığım inanmayanlar böyleydi.

inanan insanlar da ahiret için çalışırlar ibadet ederler. ahiret hayatında huzuru yakalamak için ibadet le bu dünyada yaşarlar. bu insanların ise vazgeçilmez en önemli unsurları vatanı dini ve namusudur.

diğer yabancı ülkelerdeki yağmalama olaylarını görüyorsunuz. bu sağlam olmayan ahlaki düzenden kaynaklıdır. sosyolojik boyutlarda tehlikelidir ahlaki kavramlar. ve hiç etik olmayan şu an da günümüzde yaşadığımız olayları çığ gibi büyütür. ama türkiyede bu belirli oranın üzerine çıkmaz. çünkü bunu yapan insanlar bellidir depremlerde yağmalayanlar, yeni ölmüş insanı bile taciz eden insanlar bu ülkeden de çıkıyor isimleri lazım değil. nefret uyandırıyorlar sözüm ona bir de eziyormuşuz ama konu aralarından bile kendilerine pislik bulabiliyorlar gördüğünüz gibi. *