bugün

kuran ı kerim i yırtan türk kızı

ateistliği saygısızlıkla karıştırmış, insan parçası, lüzumsuz bir insanımsıdır.

aaa maymun olmadı be, aferin yavrum sana. sen bir, darwin iki. bravo vallahi. konuşma tarzından nefret ettim be. bu neyin hıncı anlamadım ki. üstünemei geldiler, bunu yırtmazsan aramıza katılamaz mısın dediler? ne dediler de o sığır beyninle yırttın o kitabı. bir de kimse tehdit etmesin maymun olmakla diye çemkirmişsin. sesi büzüşesice.

tüm inananlara veya inanmayanlara saygım sonsuz. ama böyle zır cahil bir insana tahammülüm yok arkadaşlar. kusuruma bakmayın. amacım ateistleri kötülemek değil. ayrıca, birçok ateist arkadaşım vardır. onlardan duydum bunu, gerçekten ateist yahu evrime inanıyor adam, amenna, kendi seçimi. diyor ki;

vurgulayarak söylüyorum, benim inananlara saygım sonsuz, kimseyi yargılamam, inanışlarına bok atmam, dalga geçmem. ben buyum, öyle her yerde ateist olduğumu dile getirmem de, burası müslüman bir ülke. ailem namaz kılar, ibadetlerini getirir. ne mutlu onlara, inanışlarına göre şekillendiriyorlar yaşamlarını.

haklı değil mi? size soruyorum arkadaşlar? ateist olmak bu değil mi? kusura bakmayın ama, her yerde beyinsiz insanlar gibi ben ateistim demek mercimek beyinli olmaktan öteye gitmez. bir kitap yırtmakla ateist olunmaz. derin araştırmalar yapmadan, hem dini hem ateistliği öğrenmeden, insanların inandığı şeyleri hırs yaparak yırtmak insanlığa sığmaz.