bugün

juen pet market

--spoiler--
Merhaba,

Juen olarak, 1989 yılının Ocak ayında kapılarımızı açtığımızda amacımız, işimizi en iyi şekilde yapmaktı. Bu nedenle her zaman çabamız, minik dostlarımızı sağlıklı tutabilmek adına yapabileceklerimizi araştırmak ve geliştirmek yönünde oldu. Şimdi ise 21 yıllık bilgi ve deneyimlerimizi teknoloji ile birleştirerek, dostlarımıza çağdaş hizmet sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Yıllardır iyi hizmet vermek için yaptığımız çabalarımıza bir yenisini daha ekledik. Minik dostlarımızın dünyalarıyla ilgili bilgi ve deneyimlerimizi sizlerle paylaştığımız http://www.juen.com.tr sayfalarından sonra Juen Pet Marketi 'de sizler için internet ortamına taşıdık.

Juen Pet Market'de, renkli görüntüleri ve ayrıntılı ürün tanımları ile 6 ana kategori ve 67 alt kategoride binlerce ürünü sizlerin beğenisine sunduk. Bunun yanısıra 200 m2 üzerine kurulu parakende mağazamız da içerdiği binlerce ürünle birlikte hizmetinize sunulmuştur.

Size Juen garantisiyle en kısa sürede ulaştırılacak olan siparişleriniz için her türlü istek ve şikayetinizi iletebileceğiniz "Müşteri Hizmetleri" birimimizi de aynı anda hizmete geçirerek sizlere, bugün de en iyisini sunmayı amaçladık.

Juen olarak, işimizi en iyi şekilde yapmak için gösterdiğimiz çabalarımız yarında devam edecek...

Saygılarımızla
--spoiler--