bugün

fmgraphics net

http://www.fmgraphics.net...projesi-iptal-edildi.html

yazar arkadaşımızın verdiği link sayesinde okumuş bulunduk açıklamayı. açıklamanın dışında diğer üyelerin iletilerini ve moderatör ekibinin iletilerinide okudum. bu site gerçekten çoluk çocuk zekası ile yönetilmekte. mesajımı forum'da yazmak isterdim fakat site yöneticileri ilk önce siteden uzaklaştırıyor, sonra da arkanızdan olur olmaz atıp tutuyorlar. bu durumda cevap hakkınızda kalmıyor! forumu dikkatle inceleyiniz. üyelerin yaş ortalaması 18 civarında. moderasyonun yaş ortalaması ise 20. çıkartamadıkları football manager 2011 türkçe yaması, fm 2011 çıktığından beri dillerdeydi. çeviri ilerlemesi, site yöneticilerin argo mesajları, yaparız-ederiz'ler. bu işin sonuçlanmayacağı baştan belliydi. site yönetimi tıklama oranlarını arttırdı, üyelere açık açık "reklamlara tıklayın biz de bu işten para kazanalım" mesajı verildi.

sonuç nedir peki?

kocaman bir sıfır. yukarıdaki linkte özür yazısı yayınlamışlar birde. özür bile değil o! öyle özür dilenir mi, tam bir saçmalık. site yöneticilerinden birisi " size iyi bile oldu, burada gelip atıp-tuttunuz, türkçe oynamayında görün" minvalinde şeyler yazarak saçmalamış. hani sıçıpta sıvamak vardır ya! işte aynen onu yapmış...

özür yazısından sonra bazı site üyeleri yamanın yapabildiğiniz kadarını yayınlayın bari demiş... site yöneticileri ise ellerindeki(!)* yamanın daha önce çıkan "sözde %50'lik" yamadan hiçbir farkı olmadığını söylemiş. oysa başta site'de tamamen sıfırdan başlanılarak bir yama yapıldığı söylenmişti! hayat ne garip değil mi? oluyor işte böyle şeyler!

tüm bu olaylardan çıkarılacak şey:

-fmgraphics sitesi üyelerini kandırmış "%100 türkçe yama" hazırlamaya aslında hiç başlamamıştır.
-yama hazırlamada bize yardım edin diye açılan forum konusu kolpadır. başvuran kişilere geri dönülmemiştir.
-üyelerin reklamlara tıklaması söylenerek, 3 kuruşluk haksız kazanç için ayağa düşülmüştür
-üyelere her türlü hakaret edilmiş, eleştiride bulunan üyeler siteden uzaklaştırılmış, arkalarından saçma sapan iletiler ile atılıp-tutulmuştur.

son olarak: site yöneticilerinden biri "ergenler geldi burada bize hakaret etti" falan diyor bir iletisinde; zannedersin ki adam 30 yaşında. oğlum sen daha 19 yaşındasın lan! hala blue çağındasın! adamlara niye ergen diyorsun, seni eleştiren herkez mal; bir sen akıllısın! vay anasını yüeavv! işte böyle kafalarla yönetiliyor bu site varın gerisini siz düşünün!

isteyen bu yazımdan ötürü gelip beni eleştirsin, yazı içerisinde yalan-yanlış varsa söylesin!

eğer uludağ sözlük bu entrymi silerse ben birşey demiyorum... yazı içerisinde onur kırıcı davranılmamış, onur kırıcı davranan insanlar eleştirilmiştir...
güncel Önemli Başlıklar