bugün

yeni başlayanlar için fotoğraf çekme rehberi

Eksi veren arkadaş nesini beğenmedin diye sormuyorum çünkü; olayın martı kısmını atladım. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama; sadece yurdum fotoğrafçılarında bulunan takıntı halidir bu.

hani dikkat ettiyseniz son zamanlarda bir profesyonel fotoğrafçı sayısı arttı ülkemizde. hatta facebookta falan çektiği fotoğrafların altına photography by bilmem kim gibisinden şeyler yazılıyor.

amma; senelerdir bu işe gönül vermiş ve cidden fotoğraf çekmekten büyük haz alan, bu şekilde bir sürü karı kız kaldırmış arkadaşlar vardır onları ayrı tutuyorum, onlar da olmazsa zaten ülke olarak 2 dağ arasından kafayı çıkarmış, sırıtan güneşli ilkokul dönemlerimize ait resim tadında verdiğimiz eserler gibi olacaktı fotoğrafçılık olayı da.

daha önce sümüklü çocuk olayında bahsettiğim arkadaş; hemen akbilini kaptığı gibi soluğu karaköy'de alır. görevine artık hazır bir şekilde vapurunu beklemeye başlar sonra vapura biner. martılara simit atanları çeker, eteğini bağazına kadar çeken liseli kızları, gideri olan hatunları falan çeker de çeker.

sonra martıları çeker, istanbul'u çeker, eve gider, fotoğraflarını facebooka yükleyip tebrikleri alaraktan hatun düşürme eylemine başlamaya hazırdır artık

bakın size bu yolda bir sürü zamanını ve parasını telef etmiş birisi olarak gidin, sultanahmette kedi kovalayın, inanın ki; martıdan daha fazla size getirisi olacak