bugün

behzat ç

tam düşündüğüm, olmasını istediğim tarzda dizidir kendisi. yıllardır onca kabadayılı, onca vurdulu kırdılı, onca günceli yansıtan, onca günlük hayat üzerine kurulu dizi izlememe rağmen hemen hemen bütün karakterler salon insanı çizgisinde; hiç birinin ağzıda sürekli olarak ne argo vardır ne de küfür. peki gerçekler argoyla küfürle mi yansıtılır, büyük ölçüde evet efendim..

günlük yaşamda agzından küfrü eksik etmeyen, tacizlerin hakaretlerin aldatmaların kralını yapan vatandaş tv karşısına geçtiğnde herzaman iyinin yanında kötünün karşısında, kendi yapmıyormuş gibi küfredene ahlaksız aldatana namussuz tacizciye şerefsiz vb. bilumum giydirmede bulunurken gerçekçiliğin dibine vurmuş behzat ç. yi izlemez, izlemeyin bakalım.
* *

not: bu sitem, dizinin rating oranları farkedilip buna içerlenmesi sonucu edilmiştir.

hazır gerçekçilik, argo ve küfürden konu açmışken -diziyle alakasız olarak- olmasını istediğim mi desem aslında istemiyorum ama olsa nasıl olur acaba diye merak ediyorm mu desem bilemediğim bir konu var. futbol spikerliğinde küfür mevzusu. yahu kıytırıktan bi futbol oyunu oynarken bizler kıyasıya küfür ediyoruz maç anlatan spikerde maç anlatımı sırasında küfür etse nasıl olur acaba.* bu kadar gerçeklik fazla mı acaba. fakat kendilerini nasıl tuttuklarını cok merak ediyorum.
--
dizi hakkında son sözlerim star yönetimine. yöneticiler, sizden ricam diziyi yaptığınız masraf hatrına diziyi oturup 1 bölüm izlemeniz. izleyin ki güzelim dizi hak ettiği gibi muamele görsün....