uludağ sözlük

sayesinde tüm sözlükler adına bir şeyler karalayabilmektir.

deniyor ya hep bizim için, "nicklerinin altına sığınan ve ona buna hakaret eden kişiler" diye, çok sövdük, daha da üstlerine gittik elemanların ama doğru söylüyorlar be sanki. şu sözlükte ettiğin lafların yarısını bırak çeyreğini sokakta et ya linç edilirsin ya da zindanlarda çürürsün.

atatürk'e söveni mi ararsın, dine allah'a söveni mi? rakip takım taraftarlarına edilmedik küfür bırakmayanlar. hepsi var kardeş. kız kardeşinin güzel memeleriyle otsbir çeken adamlar bile var burada. düşün bir kere. hepimiz nicklerimizin altına sığınıyoruz bunları yazarken.

ülkede özgürlük denen şey kuşların kanatlarında yukarılara doğru süzülüyorken, hala az da olsa özgür kalabilen yerler oldu sözlükler.

yazdıklarınız yüzünden istifanız istenmiyor en azından. 15 ay hapis cezası falan da almıyorsunuz. görevinizden alınmıyorsunuz böyle omuzlarınızda semanın tüm yaratılanları olsa da. en fazla 3-5 kişiyle laf dalaşına giriyorsunuz, o size liseli diyor siz de ona. başka da bir yaptırımı yok.

nicklerimiz bizlerin özgürlük kalkanları artık bu ülkede. ifade özgürlüğünün bitirildiği coğrafyada, özgürlüğün prototipi olması dileğiyle.

sevgiler size sözlükler.