bugün

efendim bu stresi azaltan, gerginligi alan bir eylemdir. ancak alkol, sabaha uyanamayacak sekilde icilerek abartilmamalidir. **
kendini gaza getirmek amacıyla yemin içmek.
tadında yapılması şartıyla kesinlikle sınavın daha iyi geçmesini sağlayan olay.
4 sene üst üste denenmiş, bünyeye bağlı olmakla beraber miktarı değişen, olumlu sonuç vereceği tecrübeyle sabit olan taktik. abartıp bi büyüğü bitirenler için yapacak bişey yoktur tabi ama bi bardak votka ya da 2 tane bira içilebilir.
ilk defa yapmadan önce acaip tedirgin olunan ama bi kere yaptıktan sonra normal zamanda içmekten çok daha zevkli olduğu farkedilip sürekli tekrarlan eylem.*
(bkz: önemli sinavlardan sonra icmek)
stresi gerginligi sınavı bi an ıcın unutturabilir fakat sabahleyin uyanıldıgında hassiktir ya ifadesiyle yataktan kalkılır sonra sınavın basına oturuldugunda da ulan ıcıcegıme su 4. sorunun cevabına baksaydım kitaptan denir.
-hocamm hick
+Nen var olum
-Opujeemmm
nöronlara reset çekmek, aklı ve hür ifadeyi rahatlatmak, stresi azaltmaktır, takribi 1 hafta önce yapılması makbul eylemdir.
stres atmaya yarayabilir. ama zivanadan cikip ta essekler gibi icildiginde özellikle sabah olan sinavlara girememe gibi sorunlara yol açabilecek durum..
sınava rahat girme halidir.
c: hoca boşver beaw (hafif hafif mide bulanmaya başlar)
h: nasıl yani?
c: boşver diorum kağıtları dağıtacan da ne olacak?!? (mide hareketlenmeye başlar)
h: aa ama ne kokuyo burda böyle sen düpedüz sarhoşsun!
c: böğğğğhğhğhğh
öğrenci kişinin olmazsa olmaz, altın kuralıdır.
sınavın iyi geçeceğine delalet durumdur, tavsiye edilir.
sınav stressini sıfıra indirdiği için soruları yanıtlarken daha yaratıcı olabilirsiniz. bu yöntem kullanılarak ortalama başarının üstüne çıkıldığı olmuştur.