bugün

mühendislik fakültelerinin başını çektiği fakültelerdir.
ankara hukuk.
odtü fen fak. bilhassa fizik bölümü.
makine mühendisliği.

edit:makine mühendisliği derken mühendislik fakültesi demek istedim ayrıca oldumu.
gazi hukuk.
Hukuk, özellikle de Ankara Hukuk
evet kabul ediyorum her bölümün kendine göre zorluğu vardır ama bu tanıma en yakışan fakülte tıp fakülteleridir. adamlar 7 yıl okuyor daha ne olsun.
(bkz: teknik eğitim fakültesi)
makine mühendisliği bölümünü fakülte zanneden gerizekalıları ortaya çıkarmış olan fakültelerdir.
şimdi auuu lar yükselebilir fakat cidden fakülte olarak değil ama iktisat bölümü öyledir. tabii her üniversite için aynı şekilde değildir.
ziraat mühendisliğidir. bölüme giriş çok kolaydır lakin çıkış girişe göre bir hayli zordur.
mühendislik ve iktisadi idari bilimler. mühendisliği zaten biliyorsunuz. diğerinden çıkmanın zorluğu ise dersler çok kolay geldiği için yatıp sınavlardan çakıp mezuniyeti yeniden alınan derslerle uzaklaştırmak.
veteriner fakültesi.
Kesinlikle mühendislik fakülteleridir efendim. Hele ki ihtiyaç olmayacak saçma sapan dersleri sırf göstermiş olmak için koyduklarında. Yani bilgisayar mühendisliğinde fizik ve matematiğin hele 4 gibi yüksek bir krediyle ders diye konulmasının anlam ve önemini biri açıklarsa çok iyi olur. Sırf adımız mühendis diye neden eziyet ediyorsunuz?
Kesinlikle ve kesinlikle
(bkz: mimarlık fakültesi)
tıp, fizik, makina, hukuk.
mimarlık fakültesidir. mühendislik fakültelerinde okuduğunu anlamaktan aciz değilsen derslerine çalışıp sınavları geçersin; mimarlıkta ise sabahlara kadar proje, maket, vs hazırlarsın, jüriye çıktığında aranın iyi olmadığı bir hoca "beğenmedim" derse bütün emek boşa gider ve kalırsın. ayrıca mimarlık fakültesine girmek için matematik ve fen kasıp, üniversitede karşına çıkacak olan o güne kadar hiç bir yerde rastlamadığın tasarım, estetik ve sanat ağırlıklı derslerden bahsetmiyorum bile.
esogü mühendislik mimarlık fakültesi.
çağdaş türk lehçeleri ve edebiyatları. rusça, farsça, arapça, azeri türkçesi, özbek türkçesi, kazak türkçesi, nogay kumuk türkçesi, türkmen türkçesi, tatar başkurt türkçesi, çuvaş-hakas-gagavuz türkçesi,altay türkçesi metinleri ve şor türkçesi metinleri.
işte insan beyni nasıl folloş edilirin cevabı bu bölümdür girmesi kolay çıkması ise tam bir bela olan bölümdür.
istanbul hukuk girmek için harcadığım çaba tek dersinden geçmek için harcadığım çaba yanında hiç kalıyor.
Fen edebiyat fakülteleri.
su ürünleri fakültesi girmek için barajı aşmak gerekir çıkmak için 4 sene.
fen edebiyatin bol dil ve lehceli bölümleri.
oğlum fakülte lan fakülte.
fizik bölümünü bünyesinde barındıran istanbul üniversitesi fen edebiyat fakültesidir. zira 2002 yılında ben liseye başlarken abim ise istanbul üniversitesi fizik bölümünü kazanmıştı. aldığı puan da öyle ahım şahım değildi hani. lakin aradan geçen 11 senede ben lise, üniversite ve askerlik bitirip işe girerken kendisi hala okumaktadır efenim.
güncel Önemli Başlıklar