yildizlarin altinda 

kapat
  1. benim gönlüm serhoştur
    yıldızların altında
    sevişmek ah ne hoştur
    yıldızların altında

yanmam gönül yansa da
    ecel beni alsa da
    gözlerim kapansa da
    yıldızların altında

mavi nurdan bir ırmak
    gölgede bir salıncak
    bir de ikimiz kalsak
    yıldızların altında

yanmam gönül yansada
    ecel beni alsada
    gözlerim kapansada
    yıldızların altında

ne keder ne yas olur
    yıldızların altında
    çakillar elmas olur
    yıldızların altında

yanmam gönül yansa da
    ecel beni alsa da
    gözlerim kapansa da
    yıldızların altında
    #535544 (yasakani, 13.08.2006 19:30)
  2. çocukluğumuzdan beri duya duya çeşitli fantazilerimizin gelişmesine yardımcı olmuş, özelikle emel sayın'dan dinlenmesi çok keyifli, güzeller güzeli eser.
    #1332758 (Bohemian Rhapsody, 22.02.2007 02:02)
  3. zeki murenin mükemmel yorumladığı şarkı.
    #1332773 (arude50, 22.02.2007 02:09)
  4. kargo'nun hoplata zıplata söyleyip söylettirdiği, konser kapanış parçalarından biri haline getirdiği parça, güzel de söylemişlerdi haklarını yememek lazım.
    #1332798 (deli bozgun dolu dizgin, 22.02.2007 02:21)
  5. nihavend makamında bir tsm şarkısıdır.
    #2001735 (hermanos, 24.07.2007 18:25)
  6. beyazıt öztürk ve candan erçetin'in oynadığı bir müzikale adını vermiştir.
    #2264155 (eagle, 05.09.2007 00:38)

© 2008 - uludağ sözlük

yildizlarin altinda başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yildizlarin altinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yildizlarin altinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » tik tak » sinek ilaci puskurten aracin arkasindan kosan sinek » ezginin gunlugu » musa tasdelen » hic keyfim yok » fatal accident » beynine sidik suyu karismis » sokakta sigara yakip baba ile goz goze gelmek » en zeki melegin seytan olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci